Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sara evans Songtekst: my heart can't tell you no

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sara evans - my heart can't tell you no ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my heart can't tell you no? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sara evans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sara evans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my heart can't tell you no .

Origineel

I don't want you to come 'round here no more, I beg you for mercy. You don't know how strong my weakness is Or how much it hurts me. 'Cause when you say it's over with her, I want to believe it's true. So I let you in, knowing tomorrow I'm gonna wake up missing you, Wake up missing you. When the one you love's in love with someone else, Don't you know it's torture? I mean it's a living hell. No matter how I try to convince myself, This time I won't lose control. One look in your blue eyes and suddenly My heart can't tell you no. I don't want you to call me up no more, Saying you need me. You're crazy if you think just half your love Could ever please me. Still I want to hold you, touch you When you look at me that way. There's only one solution I know: You got to stay away from me, Stay away from me! When the one you love's in love with someone else, Don't you know it's torture? I mean it's a living hell. No matter how I try to convince myself, This time I won't lose control. One look in your sad eyes and suddenly My heart can't tell you no, My heart can't tell you no! I don't want you to come round here no more, I beg you for mercy. When the one you love's in love with someone else, Don't you know it's torture? I mean it's a living hell. When the one you love's in love with someone else, Don't you know it's torture? I mean it's a living hell. Living hell When the one you love's in love with someone else, Don't you know it's torture? I mean it's a living hell.

 

Vertaling

Ik wil niet meer dat je hier komt, Ik smeek je om genade. Je weet niet hoe sterk mijn zwakheid is Of hoeveel pijn het me doet. Want als je zegt dat het voorbij is met haar, wil ik geloven dat het waar is. Dus ik laat je binnen, wetende dat ik morgen wakker wordt en je zal missen, Wakker worden terwijl ik je mis. Wanneer degene van wie je houdt, verliefd is op iemand anders, Weet je dan niet dat het een marteling is? Ik bedoel, het is een levende hel. Het maakt niet uit hoe ik mezelf probeer te overtuigen, deze keer zal ik de controle niet verliezen. Eén blik in je blauwe ogen en plotseling kan mijn hart geen nee tegen je zeggen. Ik wil niet meer dat je me opbelt, Zeggen dat je me nodig hebt. Je bent gek als je denkt dat maar de helft van je liefde mij ooit kan behagen. Toch wil ik je vasthouden, je aanraken Als je zo naar me kijkt. Er is maar één oplossing die ik ken: Je moet bij me wegblijven, Blijf bij me weg. Als degene van wie je houdt, verliefd is op iemand anders, Weet je dan niet dat het een marteling is? Ik bedoel, het is een levende hel. Het maakt niet uit hoe ik mezelf probeer te overtuigen, deze keer zal ik de controle niet verliezen. Eén blik in je droevige ogen en plotseling Mijn hart kan geen nee tegen je zeggen, Mijn hart kan geen nee tegen je zeggen! Ik wil niet meer dat je hier komt, Ik smeek je om genade. Als degene van wie je houdt, verliefd is op iemand anders, Weet je dan niet dat het een marteling is? Ik bedoel, het is een levende hel. Wanneer degene van wie je houdt verliefd is op iemand anders, Weet je dan niet dat het een marteling is? Ik bedoel, het is een levende hel. Een levende hel Wanneer degene van wie je houdt verliefd is op iemand anders, weet je dan niet dat het een marteling is? Ik bedoel, het is een levende hel.