Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sara watkins Songtekst: be there

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sara watkins - be there ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van be there? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sara watkins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sara watkins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals be there .

Origineel

You needed me I was gone For too long I couldn't be vow And you're tired now I should be there I know I should help you there the love You're tired of living alone And I'm sorry But we can still win this We're still here again Don't leave me hangin' Don't hang up before Please be there when I get old How the will to try And find the street for one more climb It's been a hard time But we can still win this We're still here again Don't leave me hangin' Don't hang up before Please be there when I get old But we can still win this We're still here again Don't leave me hangin' Don't hang up before Please be there when I get old

 

Vertaling

Je had me nodig, ik was weg Te lang kon ik niet van me laten horen En nu ben je moe. Ik zou er moeten zijn, ik weet het Ik zou je moeten helpen de liefde te vinden Je bent moe om alleen te leven En het spijt me. Maar we kunnen dit nog steeds winnen We zijn er nog steeds Laat me niet hangen Hang niet op voordat Wees er alsjeblieft als ik oud word Hoe de wil om te proberen En de straat te vinden voor nog een klim Het is een moeilijke tijd geweest Maar we kunnen dit nog steeds winnen We zijn er nog steeds Laat me niet in de steek Hang niet op voordat Wees er alsjeblieft als ik oud word Maar we kunnen dit nog steeds winnen We zijn nog steeds hier Don't leave me hangin' Hang niet op voordat Wees er alsjeblieft als ik oud ben