Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sarah brightman Songtekst: deliver me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sarah brightman - deliver me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van deliver me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sarah brightman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sarah brightman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals deliver me .

Origineel

Deliver me, out of my sadness. Deliver me, from all of the madness. Deliver me, courage to guide me. Deliver me, strength from inside me. All of my life I've been in hiding. Wishing there was someone just like you. Now that you're here, now that I've found you, I know that you're the one to pull me through. Deliver me, loving and caring. Deliver me, giving and sharing. Deliver me, the cross that I'm bearing. All of my life I was in hiding. Wishing there was someone just like you. Now that you're here, now that I've found you, I know that you're the one to pull me through. Deliver me, Deliver me, Oh deliver me. All of my life I was in hiding. Wishing there was someone just like you. Now that you're here, now that I've found you, I know that you're the one to pull me through. Deliver me, Oh deliver me. Won't you deliver me.

 

Vertaling

Verlos me, van mijn verdriet. Verlos me van alle waanzin. Verlos me, moed om me te leiden. Verlos mij, kracht van binnen in mij. Mijn hele leven heb ik me verstopt. Ik wenste dat er iemand was zoals jij. Nu dat je hier bent, nu dat ik je gevonden heb, weet ik dat jij degene bent die me er doorheen sleept. Verlos me, liefhebbend en zorgzaam. Verlos me, geef en deel. Verlos me van het kruis dat ik draag. Mijn hele leven heb ik me verstopt. Wensend dat er iemand was zoals jij. Nu dat je hier bent, nu dat ik je gevonden heb, weet ik dat jij degene bent die me er doorheen sleept. Verlos me, Verlos me, Oh verlos me. Mijn hele leven heb ik me verstopt. Wensend dat er iemand was zoals jij. Nu dat je hier bent, nu dat ik je gevonden heb, weet ik dat jij degene bent die me er doorheen sleept. Verlos me, Oh verlos me. Wil je me niet verlossen.