Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sarah brightman Songtekst: here with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sarah brightman - here with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van here with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sarah brightman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sarah brightman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals here with me .

Origineel

I didn't hear you leave I wonder how am I still here I don't want to move a thing It might change my memory Oh I am what I am I'll do what I want But I can't hide [Chorus] I won't go I won't sleep I can't breathe Until you're resting Here with me I won't leave I can't hide I cannot be Until you're resting Here with me I don't want to call my friends They might wake me from this dream And I don't want to leave this bed Risk forgetting all that's been Oh I am what I am I'll do what I want But I can't hide [Chorus: x2] Oh I am what I am I'll do what I want But I can't hide [Chorus: x2] Oh oh oh

 

Vertaling

Ik heb je niet horen weggaan. Ik vraag me af hoe ik hier nog kan zijn. Ik wil niets bewegen Het zou mijn geheugen kunnen veranderen Oh ik ben wat ik ben Ik zal doen wat ik wil maar ik kan me niet verstoppen [refrein] Ik wil niet gaan ik wil niet slapen ik kan niet ademen Totdat je rust Hier bij mij Ik ga niet weg Ik kan me niet verstoppen Ik kan niet zijn Totdat je rust Hier bij mij Ik wil mijn vrienden niet bellen Ze maken me misschien wakker uit deze droom En ik wil dit bed niet verlaten Riskeren alles te vergeten wat geweest is Oh ik ben wat ik ben Ik zal doen wat ik wil Maar ik kan me niet verstoppen [Refrein: x2] Oh ik ben wat ik ben Ik doe wat ik wil But I can't hide [refrein: x2] Oh oh oh