Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Sarah Brightman Songtekst: Here With Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Sarah Brightman - Here With Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Here With Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Sarah Brightman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter S van Sarah Brightman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Here With Me .

Origineel

Lyrics Top 100 Videos Features Artists Sarah Brightman Lyrics Overview / Lyrics (see all) / Photos / Videos / News Here With Me Lyrics New! Highlight lyrics to add Meanings, Special Memories, and Misheard Lyrics... Écoutez "Here With Me" I didn't hear you leave I wonder how am I still here I don't want to move a thing It might change my memory Oh I am what I am I'll do what I want But I can't hide [Chorus] I won't go I won't sleep I can't breathe Until you're resting Here with me I won't leave I can't hide I cannot be Until you're resting Here with me I don't want to call my friends They might wake me from this dream And I don't want to leave this bed Risk forgetting all that's been Oh I am what I am I'll do what I want But I can't hide [Chorus: x2] Oh I am what I am I'll do what I want But I can't hide [Chorus: x2] Oh oh oh Songwriters DIDO ARMSTRONG, PASCAL GABRIEL, PAUL STATHAM Published by Lyrics © FOX MUSIC, INC. Song Discussions is protected by U.S. Patent 9401941. Other patents pending. Terms of Use Écoutez "Here With Me"    by Taboola  Sponsored Links  AROUND THE WEB 9 Most Amazing Canyons In The World 1papernews.xyz How to Modernize Your Outdated Kitchen royal-house.info 25 Highest-Paid Singers and their Net Worth TopViralHot FEATURED more videos 10 Songs You Didn't Know Were Covers *gasp* Discuss This Song Meaning Special Memory Misheard Lyric Add a new song discussion. Close Video Get More Listen to Sarah Brightman Radio on Last.fm View All Music News 15 Huge Stars Who Were Backup Singers First The 10 Funniest Carpool Karaoke Moments Follow Us facebook twitter instagram pinterest youtube google + See All Artist videos Time To Say Goodbye - Live From Teatro Del… jLa Lune -Sarah Brightman (lyrics) Love Changes Everything lyrics Sarah Brightman Angel Lyrics Don't Cry For Me Argentina - Sarah… Sarah Brightman - Amigos Para Siempre… View Top 100 Hot Songs Despacito Lyrics Luis Fonsi Mere Rashke Qamar Lyrics Arijit Singh Shape of You Lyrics Ed Sheeran In Case You Didn't Know Lyrics Brett Young A Thousand Years Lyrics Christina Perri All Artists Similar Artists Enya Enigma Sarah McLachlan Celine Dion Read more: Sarah Brightman - Here With Me Lyrics | MetroLyrics

 

Vertaling

songtekst Top 100 Videos Kenmerken Artiesten Sarah Brightman Lyrics Overzicht / Lyrics (zie alles) / Foto's / Video's / Nieuws Hier Met Me Lyrics Nieuwe! Markeer teksten om betekenis, speciale herinneringen en misheard tekst toe te voegen ... Écoutez "Hier Met Mij" Ik heb je niet gehoord Ik vraag me af hoe ik hier nog ben Ik wil niet iets verplaatsen Het kan mijn geheugen veranderen Oh, ik ben wat ik ben Ik doe wat ik wil Maar ik kan niet verbergen [Koor] Ik zal niet gaan Ik zal niet slapen Ik kan niet ademen Totdat je rust Hier bij mij Ik zal niet vertrekken Ik kan niet verbergen Ik kan niet zijn Totdat je rust Hier bij mij Ik wil mijn vrienden niet bellen Ze kunnen me van deze droom wakker maken En ik wil dit bed niet verlaten Risico vergeten alles wat er is geweest Oh, ik ben wat ik ben Ik doe wat ik wil Maar ik kan niet verbergen [Chorus: x2] Oh, ik ben wat ik ben Ik doe wat ik wil Maar ik kan niet verbergen [Chorus: x2] Oh Oh oh songwriters DIDO ARMSTRONG, PASCAL GABRIEL, PAUL STATHAM Gepubliceerd door Lyrics © FOX MUSIC, INC. Song Discussies zijn beschermd door US Patent 9401941. Andere patents in afwachting. Gebruiksvoorwaarden Écoutez "Hier Met Mij" Door Taboola gesponsorde links Rond het web 9 meest verbazende Canyons in de wereld 1papernews.xyz Hoe u uw verouderde keuken moderniseert royal-house.info 25 Hoogste Betaalde Zangers en hun Net Worth TopViralHot Eigendommen Meer video's 10 nummers die je niet wist waren omslagen * Zucht * Bespreek dit nummer Betekenis Speciaal geheugen Misheard Lyric Voeg een nieuwe song discussie toe. Sluit Video Haal meer Luister naar Sarah Brightman Radio op Last.fm Bekijk alles Muziek nieuws 15 Grote Sterren Who Backed Singers First De 10 Funniest Carpool Karaoke Moments Volg ons facebook tjilpen instagram Pinterest youtube Google + Alles zien Kunstenaar video's Tijd om afscheid te nemen - Leef Van Teatro Del ... jLa Lune -Sarah Brightman (teksten) Love Changes Everything lyrics Sarah Brightman Angel Lyrics Niet huilen voor mij Argentinië - Sarah ... Sarah Brightman - Amigos Para Siempre ... Bekijk Top 100 Hot Songs Despacito Lyrics Luis Fonsi Mere Rashke Qamar Lyrics Arijit Singh Vorm van jou Lyrics Ed Sheeran In geval dat je het niet kende liedjes Brett Young Een Duizend Jaar Lyrics Christina Perri Alle artiesten Vergelijkbare artiesten Enya Raadsel Sarah McLachlan Celine Dion Lees meer: ??Sarah Brightman - Hier Met Me Lyrics | MetroLyrics