Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Sarah Brightman Songtekst: O Mio Babbino Caro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Sarah Brightman - O Mio Babbino Caro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van O Mio Babbino Caro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Sarah Brightman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter S van Sarah Brightman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals O Mio Babbino Caro .

Origineel

O mio babbino caro,
mi piace è bello, bello;
vo'andare in Porta Rossa
a comperar l'anello!
Sì, sì, ci voglio andare!
e se l'amassi indarno,
andrei sul Ponte Vecchio,
ma per buttarmi in Arno!
Mi struggo e mi tormento!
O Dio, vorrei morir!

Babbo, pietà, pietà!
Babbo, pietà, pietà!

 

Vertaling

Oh Liefste papa,
Ik houd van hem, hij is zo knap;
ik wil naar Porta Rossa
om de ring te kopen!
Ja, ja, Ik wil daar heen gaan!
En als mijn liefde voor niets was,
zou ik naar de Ponte Vecchio gaan,
en mezelf in de Arno gooien!
Ik maak me zorgen en wordt gemarteld!
Oh God, Ik zou liever sterven!

Pappa, heb medelijden, heb medelijden
Pappa, heb medelijden, heb medelijden