Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sarah brightman Songtekst: silent heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sarah brightman - silent heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van silent heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sarah brightman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sarah brightman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals silent heart .

Origineel

I sometimes wish my heart could speak and say What my poor lips can never tell Of all the beauty God has sent my way And some that man has made as well. I wish my heart could whisper my delight When I behold what I love best; A rose, a ship, a book, a bird in flight, Orion riding in the West. But when I look upon the best of men, Or hear his voice far up the hill, Such noisy thoughts sing in my bosom then I'm glad my heart is silent still. My heart is silent still. And all lines are repeated once more

 

Vertaling

Ik wou soms dat mijn hart kon spreken en zeggen Wat mijn arme lippen nooit kunnen vertellen Van al het moois dat God op mijn pad heeft gebracht En sommige die de mens ook heeft gemaakt. Ik wou dat mijn hart mijn verrukking kon fluisteren Als ik zie wat ik het liefste zie; Een roos, een schip, een boek, een vogel in de vlucht, Orion rijdend in het Westen. Maar wanneer ik kijk naar de beste van de mensen, Of zijn stem hoor ver op de heuvel, Zulke luidruchtige gedachten zingen dan in mijn boezem Ik ben blij dat mijn hart stil is. Mijn hart is stil. En alle regels worden nog eens herhaald