Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sarah cracknell Songtekst: taxi

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sarah cracknell - taxi ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van taxi? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sarah cracknell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sarah cracknell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals taxi .

Origineel

I'm watching you Jumping from the taxi in the rain And everything we do, it's just the same you know I'm not going home tonight I'm downstairs Smile at Johnny Astor in the hall And he's surprised, he thinks we've got it all you know I'm not going home tonight Taxi take me home to the End You don't even notice me and my friends Monday morning people, they sleep But we've just got tonight for all of these things The car rides New York City winter's has got it all I'm falling from the ceiling to the floor you know I'm not going home tonight It's mad with you I just got the take and we're shooting through I never knew so many things to do yeah Taxi take me home to the End You don't even notice me and my friends Monday morning people, they sleep But we've just got tonight for all of these things Taxi take me home to the End You don't even notice me and my friends (She said) she said (she said) Think I've had enough of living on my own And she said (she said) And she said Don't you look so disappointed It's mad with you I just got the take and we're shooting through I never knew so many things to do oh yeah I'm not going home Taxi take me home to the end

 

Vertaling

Ik kijk naar je. Springend uit de taxi in de regen En alles wat we doen, is net hetzelfde, weet je Ik ga vanavond niet naar huis Ik ben beneden Glimlach naar Johnny Astor in de hal En hij is verbaasd, hij denkt dat we het allemaal hebben, weet je Ik ga vanavond niet naar huis De taxi brengt me naar huis, naar het einde Je merkt mij en mijn vrienden niet eens op Maandagmorgen mensen, ze slapen Maar we hebben alleen vanavond voor al deze dingen De autoritten De New York City winter heeft het allemaal Ik val van het plafond op de grond, weet je Ik ga niet naar huis. tonight It's mad with you I just got the take and we're shooting through I never knew so many things to do yeah Taxi brengt me naar huis naar het einde Je merkt mij en mijn vrienden niet eens op Maandagmorgen mensen, ze slapen Maar we hebben vanavond voor al deze dingen Taxi take me home to the End You don't even notice me and my friends (Ze zei) ze zei (ze zei) Denk dat ik genoeg heb van het leven op mijn eigen En ze zei (ze zei) En ze zei Kijk je niet zo teleurgesteld It's mad with you I just got the take and we're shooting through I never know so many things to do oh yeah I'm not going home Taxi brengt me naar huis tot het einde