Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sarah mclachlan Songtekst: train wreck

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sarah mclachlan - train wreck ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van train wreck? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sarah mclachlan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sarah mclachlan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals train wreck .

Origineel

Your love in all it's finery Tear up the darkness all around me Until I can breathe again Until I believe again [Chorus] 'Cause I'm a train wreck Waiting to happen Waiting for someone to come pick me up off the tracks A wild fire born of frustration Born of the one love that gets me so high I've no fear at all But your eyes like midnight fireflies Light up the trenches where our loves lies Until I can see again Find my way back again [Chorus] To fall so deep into you Loose myself completely In your sweet embrace All my pain's erased And your mouth, it's all that I wish Mercy of your lips, just one kiss Until I can breathe again Until I can sing again [Chorus] To fall so deep into you Loose myself completely In your sweet embrace All my pain's erased

 

Vertaling

Jouw liefde in al zijn pracht Verscheur de duisternis om me heen Tot ik weer kan ademen Totdat ik weer geloof [refrein] 'Cause I'm a train wreck Waiting to happen Wachtend op iemand om me van de rails te halen Een wild vuur geboren uit frustratie Geboren uit de enige liefde die me zo high maakt Ik heb helemaal geen angst Maar jouw ogen als middernachtvuurvliegjes Verlichten de loopgraven waar onze liefde ligt Tot ik weer kan zien Vind ik de weg terug [refrein] Om zo diep in jou te vallen Mezelf helemaal te verliezen In jouw zoete omhelzing Al mijn pijn is gewist En jouw mond, het is alles wat ik wens Genade van je lippen, slechts één kus Tot ik weer kan ademen Tot ik weer kan zingen [refrein] Om zo diep in jou te vallen Mezelf helemaal te verliezen In jouw zoete omhelzing Al mijn pijn is gewist