Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sarah vaughan Songtekst: black coffee

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sarah vaughan - black coffee ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van black coffee? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sarah vaughan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sarah vaughan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals black coffee .

Origineel

I'm feeling mighty lonesome Haven't slept a wink I walk the floor and watch the door And in between I drink Black coffee Love's a hand-me-down brew I'll never know a Sunday In this weekday room I'm talking to the shadows One o'clock to four And Lord, how slow the moments go When all I do is pour Black coffee Since the blues caught my eye I'm hanging out on Monday My Sunday dream's too dry Now, a man is born to go a-loving A woman's born to weep and fret And stay at home and tend her oven And drown her past regrets In coffee and cigarettes I'm moody all the morning Mourning all the night And in between, it's nicotine And not much hard to fight Coffee Feeling low as the ground It's driving me crazy This waiting for my baby To maybe come around Mmh, mmh, mmh

 

Vertaling

Ik voel me machtig eenzaam Ik heb geen oog dichtgedaan Ik loop over de vloer en let op de deur En tussendoor drink ik Zwarte koffie Love's a hand-me-down brew I'll never know a Sunday In deze doordeweekse kamer Ik praat met de schaduwen Eén uur voor vier En Heer, hoe langzaam gaan de momenten When all I do is pour zwarte koffie inschenk Since the blues caught my eye hang ik maandag uit My Sunday dream's too dry Nu, een man is geboren om lief te hebben A woman's born to weep and fret En thuis te blijven en haar oven te verzorgen En haar spijt uit het verleden te verdrinken In koffie en sigaretten Ik ben de hele ochtend humeurig Rouwend de hele nacht En daartussen, is het nicotine En niet zo moeilijk te bestrijden Koffie Ik voel me zo laag als de grond It's driving me crazy Dit wachten op mijn baby To maybe come around Mmh, mmh, mmh