Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sarah vaughan Songtekst: fly me to the moon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sarah vaughan - fly me to the moon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fly me to the moon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sarah vaughan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sarah vaughan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fly me to the moon .

Origineel

Fly me to the moon Let me play among the stars Let me see what spring is like On a, Jupiter and Mars In other words, hold my hand In other words, baby, kiss me Fill my heart with song And let me sing for ever more You are all I long for All I worship and adore In other words, please be true In other words, I love you Fill my heart with song Let me sing for ever more You are all I long for All I worship and adore In other words, please be true In other words, in other words I love you.

 

Vertaling

Vlieg me naar de maan Laat me spelen tussen de sterren Laat me zien hoe de lente is Op a, Jupiter en Mars Met andere woorden, hou mijn hand vast Met andere woorden, schat, kus me Vul mijn hart met gezang En laat me voor altijd zingen Jij bent alles waar ik naar verlang Alles wat ik aanbid en aanbid Met andere woorden, wees alsjeblieft trouw Met andere woorden, ik hou van je Vul mijn hart met gezang Laat me voor altijd zingen Jij bent alles waar ik naar verlang Alles wat ik aanbid en aanbid Met andere woorden, wees alsjeblieft trouw Met andere woorden, met andere woorden Ik hou van je.