Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sarah vaughan Songtekst: if not for you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sarah vaughan - if not for you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if not for you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sarah vaughan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sarah vaughan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if not for you .

Origineel

If not for you Babe I couldn't even find the door I couldn't even see the floor I'd be sad and blue If not for you If not for you Babe the night would see me wide awake The day would surely have to break And it would not be new If not for you If not for you my sky would fall Rain would gather too Without your love I'd be nowhere at all I'd be lost if not for you If not for you The winter would hold no spring Couldn't hear a robin sing I just wouldn't have a clue It not for you If not for you my sky would fall Rain would gather too Without your love I'd be nowhere at all I'd be lost if not for you If not for you The winter would hold no spring You couldn't hear a robin sing I just wouldn't have a clue It not for you If not for you

 

Vertaling

Als jij er niet was geweest kon ik niet eens de deur vinden. Ik zou zelfs de vloer niet kunnen zien Ik zou verdrietig en blauw zijn Als jij er niet was Als jij er niet was Babe, de nacht zou me klaarwakker maken De dag zou zeker moeten aanbreken En het zou niet nieuw zijn Als jij er niet was geweest Als jij er niet was zou mijn hemel vallen Zou het ook regenen Zonder jouw liefde zou ik nergens zijn Ik zou verloren zijn als jij er niet was Als jij er niet was zou de winter geen lente hebben Zou ik geen roodborstje horen zingen Ik zou gewoon geen idee hebben Als jij er niet was geweest Als jij er niet was zou mijn hemel vallen Zou het ook regenen Zonder jouw liefde zou ik nergens zijn Ik zou verloren zijn als jij er niet was Als jij er niet was zou de winter geen lente hebben Je zou geen roodborstje kunnen horen zingen Ik zou gewoon geen idee hebben Als jij er niet was Als het niet voor jou was