Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sarah vaughan Songtekst: my man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sarah vaughan - my man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sarah vaughan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sarah vaughan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my man .

Origineel

It's cost me a lot But there's one thing that I've got It's my man Cold and wet, tired you bet But all that I soon forget With my man He's not much for looks And no hero out of books Is my man Two or three girls has he That he likes as well as me But I love him! I don't know why I should He isn't good, he isn't true He beats me too What can I do? Oh, my man I love him so He'll never know All my life is just despair But I don't care When he takes me in his arms The world is bright, all right What's the difference if I say I'll go away, When I know I'll come back on my knees some day? For whatever my man is I am his forever more Oh, my man I love him Sometimes I say If I could just get away With my man He'd go straight sure as fate For it never is too late For a man I just like to dream Of a cottage by a stream With my man Where a few flowers grew And perhaps a kid or two Like my man And then my eyes get wet I most forget till he gets hot And tells me not to talk such rot Oh, my man I love him so He'll never know All my life is just despair But I don't care When he takes me in his arms The world is bright, all right What's the difference if I say I'll go away, When I know I'll come back on my knees some day? For what ever my man is I am his forever more

 

Vertaling

Het heeft me veel gekost Maar er is één ding dat ik heb Dat is mijn man. Koud en nat, moe, reken maar. Maar dat alles vergeet ik snel Met mijn man Hij heeft niet veel uiterlijk En geen held uit de boeken Is mijn man Twee of drie meisjes heeft hij die hij net zo leuk vindt als mij Maar ik hou van hem. Ik weet niet waarom ik dat zou moeten Hij is niet goed, hij is niet eerlijk Hij slaat mij ook. Wat kan ik doen? Oh, mijn man ik hou zo van hem Hij zal het nooit weten. Mijn hele leven is alleen maar wanhoop But I don't care Als hij me in zijn armen neemt De wereld is helder, oké Wat maakt het uit als ik zeg Ik ga weg, als ik weet dat ik op een dag op mijn knieën zal terugkomen? Want wat mijn man ook is Ik ben voor altijd de zijne Oh, mijn man ik hou van hem Soms zeg ik If I could just get away Met mijn man Hij zou rechtdoor gaan, zo zeker als het lot Want het is nooit te laat Voor een man Ik droom alleen graag Van een huisje bij een beekje Met mijn man Waar een paar bloemen groeien En misschien een kind of twee Net als mijn man En dan worden mijn ogen nat Ik vergeet het bijna tot hij heet wordt En me zegt dat ik niet zo moet praten Oh, mijn man ik hou zo van hem He'll never know Mijn hele leven is gewoon wanhoop But I don't care Als hij me in zijn armen neemt De wereld is helder, oké Wat maakt het uit als ik zeg Ik ga weg, als ik weet dat ik op een dag op mijn knieën zal terugkomen? Want wat mijn man ook is Ik ben voor altijd de zijne