Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: savages Songtekst: i am here

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: savages - i am here ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i am here? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van savages! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van savages en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i am here .

Origineel

I am here And there At the same time The world is with me And you're coming for the ride I am here I won't hide I am shouldering you This is easy This is not hard Are you coming for the ride Are you coming I Am Here I am here I am here No more fear No more dark shadows Let it come Let me talk to you See the face of your future I don't wanna hide Hear it calling you I Am Here I am here I am here I am here I am here I am here I am here

 

Vertaling

Ik ben hier en daar Op hetzelfde moment De wereld is met mij En jij gaat mee voor de rit ik ben hier Ik zal me niet verstoppen I am shouldering you Dit is makkelijk Dit is niet moeilijk Kom je voor de rit Kom je mee I Ben Hier Ik ben hier Ik ben hier Geen angst meer Geen donkere schaduwen meer Laat het komen Laat me met je praten Zie het gezicht van je toekomst Ik wil me niet verbergen Hoor het je roepen I Ben Hier ik ben hier Ik ben hier ik ben hier ik ben hier ik ben hier ik ben hier