Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: saxon Songtekst: demolition alley

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: saxon - demolition alley ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van demolition alley? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van saxon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van saxon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals demolition alley .

Origineel

I've been working all day down on demolition alley Looking down the barrel of a twelve gauge gun Digging up rocks in this god forsaken valley Breaking my back in the mid day sun I served my time I lost my mind (*) On demolition alley Days go by but it feels like a lifetime Dragging me down like a ball and chain Doing my time just walking in a straight line It's the only thing I know just to handle my pain [Repeat *] One of these days I'm just gonna have to break free Taking my chances living on the run There's only one man that can ever really stop me He's looking down the barrel of that twelve gauge gun

 

Vertaling

Ik heb de hele dag gewerkt in de sloopplaats. kijkend in de loop van een twaalf kaliber geweer Rotsen opgraven in deze godverlaten vallei Mijn rug gebroken in de middagzon. Ik heb mijn tijd uitgezeten en ben mijn verstand verloren (*) Op slooppad Dagen gaan voorbij maar het voelt als een leven Me naar beneden slepend als een bal en ketting Mijn tijd uitzitten door in een rechte lijn te lopen It's the only thing I know just to handle my pain [Repeat *] Een dezer dagen moet ik gewoon losbreken Ik neem mijn kansen en leef op de vlucht There's only one man that can ever really stop me He's looking down the barrel of that twelve gauge gun