Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: saxon Songtekst: just wanna make love to you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: saxon - just wanna make love to you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just wanna make love to you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van saxon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van saxon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just wanna make love to you .

Origineel

I don't want you to be my slave I don't want you to work all day I don't want you to be sad and blue 'Cos I just wanna make love to you I don't want you to drive my car I don't want you to go too far I don't want you to be true 'Cos I just wanna make love to you I can tell by the way that you switch and walk I can tell by the way that you treat your man I can't love you baby it's a crying shame I don't want you to be true I don't want you to be blue I don't want you to make no sacrifice I just wanna make love to you

 

Vertaling

Ik wil niet dat je mijn slaaf bent Ik wil niet dat je de hele dag werkt Ik wil niet dat je verdrietig en blauw bent Want ik wil alleen maar met je vrijen Ik wil niet dat je in mijn auto rijdt Ik wil niet dat je te ver gaat Ik wil niet dat je trouw bent Want ik wil gewoon met je vrijen Ik kan het zien aan de manier waarop je schakelt en loopt Ik zie het aan de manier waarop je je man behandelt Ik kan niet van je houden schat het is een schande Ik wil niet dat je de ware bent. Ik wil niet dat je blauw bent Ik wil niet dat je een offer brengt I just wanna make love to you