Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: saxon Songtekst: waiting for the night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: saxon - waiting for the night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van waiting for the night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van saxon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van saxon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals waiting for the night .

Origineel

You got me spinning, spinning around I don't know if I'm up or I'm down I'm coming back to you tonight My pulse is racing, I'm out of control My body's aching, it's taken it's toll I'm coming back to you tonight This darn freeway's driving me insane I need a shot, a shot to ease the pain I'm waiting...I'm waiting for the night I'm waiting...bring on the night My heart is pounding, I need you so much My body's yearning, I long for your touch I'm coming back to you tonight I can't wait a minute longer Every second the feeling get stronger Coming back to you tonight This darn freeway's driving me insane I need a shot, a shot to ease the pain I'm waiting...I'm waiting for the night I'm waiting...bring on the night (bring on the night) You got me spinning, spinning around I don't know if I'm up or I'm down I'm coming back to you tonight I can't wait a minute longer Every second the feeling's stronger Coming back to you tonight This darn freeway's driving me insane I need a shot, a shot to ease the pain I'm waiting...I'm waiting for the night I'm waiting...bring on the night I'm waiting...I'm waiting for the night I'm waiting...bring on the night Bring on the night Bring on the night I'm waiting Bring on the night Bring on the night 'Cause tonight I'm coming back to you I'm waiting Bring on the night [Fade] [Additional lyrics included in liner notes but not in the song....] My mind is drifting, thinking of you The love you're sending is making it through I'm coming back to you tonight The summer sun's still shining bright Can't last forever, bring on the night I'm coming back to you tonight

 

Vertaling

Je laat me ronddraaien, ronddraaien Ik weet niet of ik boven of onder ben Ik kom vanavond terug naar jou Mijn hartslag gaat tekeer, ik heb het niet meer in de hand Mijn lichaam doet pijn, het heeft zijn tol geëist Ik kom vanavond bij je terug Die verdomde snelweg maakt me gek Ik heb een shot nodig, een shot om de pijn te verzachten Ik wacht...Ik wacht op de nacht Ik wacht...breng de nacht Mijn hart bonst, ik heb je zo hard nodig Mijn lichaam verlangt, ik verlang naar jouw aanraking I'm coming back to you tonight Ik kan geen minuut langer wachten Elke seconde wordt het gevoel sterker Ik kom vanavond naar je toe Die verdomde snelweg maakt me gek Ik heb een shot nodig, een shot om de pijn te verzachten. Ik wacht...Ik wacht op de nacht Ik wacht...breng de nacht. (bring on the night) You got me spinning, spinning around I don't know if I'm up or I'm down I'm coming back to you tonight I can't wait a minute longer Every second the feeling's stronger Coming back to you tonight Die verdomde snelweg maakt me gek I need a shot, a shot to ease the pain Ik wacht...Ik wacht op de nacht. Ik wacht...breng de nacht Ik wacht...ik wacht op de nacht Ik wacht...bring on the night Breng de nacht Breng de nacht I'm waiting Breng de nacht Kom maar in de nacht 'Cause tonight I'm coming back to you I'm waiting Bring on the night [Fade] [Extra teksten in de begeleidende notities maar niet in het liedje....] My mind is drifting, thinking of you The love you're sending is making it through I'm coming back to you tonight The summer sun's still shining bright Can't last forever, bring on the night I'm coming back to you tonight