Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: say anything Songtekst: i want to know your plans

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: say anything - i want to know your plans ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i want to know your plans? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van say anything! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van say anything en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i want to know your plans .

Origineel

I want to know your plans and how involved in them I am. When I go to sleep for good will I be forgiven? And If you want roses you can go buy a bouquet. If that just won't cut it, well what can I say? You're what keeps me believing the world's not long dead, Strength in my bones put words in my head. When they pour out to paper, it's all for you. 'Cause that's what you do. That's what you do. I want to know your fears, from your feet to the back of your ears. When they raise the landing gear will your heart stay here? If you could forgive me for being so brash, well you you could hit me or whip me, I'd savor each lash. You're what keeps me believing the world's not long dead, Strength in my bones put words in my head. When they pour out to paper. It's all for you. Cause that's what you do. No more fighting. This is only a waste of our time 'cause soon we'll be leaving. Will this strength still be mine? I'll look out for you until I die, 'til I rot. I'll remember you until I die, 'til I rot.

 

Vertaling

Ik wil weten wat je plannen zijn en hoe betrokken ik daarbij ben. Als ik voorgoed ga slapen, word ik dan vergeven? En als je rozen wil kan je een boeket gaan kopen. Als dat niet genoeg is, wat kan ik dan zeggen? Jij laat me geloven dat de wereld nog niet lang dood is, Kracht in mijn botten, woorden in mijn hoofd. Als ze op papier komen, is het allemaal voor jou. Want dat is wat je doet. Dat is wat je doet. Ik wil je angsten kennen, van je voeten tot de achterkant van je oren. Als ze het landingsgestel omhoog doen, blijft je hart dan hier? Als je me zou kunnen vergeven dat ik zo brutaal ben, nou... je zou me kunnen slaan of geselen, ik zou genieten van elke zweepslag. Jij laat me geloven dat de wereld nog niet dood is, Kracht in mijn botten, woorden in mijn hoofd. Wanneer ze op papier komen. Het is allemaal voor jou. Want dat is wat je doet. Niet meer vechten. Dit is alleen een verspilling van onze tijd, want binnenkort zullen we vertrekken. Zal deze kracht nog steeds de mijne zijn? Ik zal naar je uitkijken tot ik sterf, tot ik verrot. Ik zal aan je denken tot ik sterf, tot ik verrot.