Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: scalene Songtekst: maré

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: scalene - maré ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van maré? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van scalene! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van scalene en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals maré .

Origineel

Puxa como a mais forte maré. Já não sei bem o que é e não é. Meu ou de nós de quem ouve e quem vê. Magnetite invisível, telepatia do ser. De longe recebo. De perto comparto. Novo não é o que ouve de mim. Sempre esteve aqui nada tem de ruim. Somos um só, filhos da mesma mãe. Conectados em uma mesma compreensão. No escuro te vejo. Silêncio me ouço. Há muito mais do que o olho vai ver. Do que sua mente pode conceber. Nas entrelinhas do quântico ar. Magnetite invisível, telepatia do ser. Telepatia do ser (telepatia do ser). Telepatia do ser (telepatia do ser). Telepatia do ser (telepatia do ser). Telepatia do ser (telepatia do ser). Telepatia do ser (telepatia do ser). Telepatia do ser (telepatia do ser). Telepatia do ser (telepatia do ser). Telepatia do ser (telepatia do ser)

 

Vertaling

Trekt als het sterkste getij. Ik weet niet meer zeker wat het is en wat niet. Van mij of van ons van wie hoort en wie ziet. Onzichtbaar magnetiet, telepathie van het zijn. Van ver ontvang ik. Van dichtbij deel ik. Nieuw is niet wat je van mij hoort. Niets slechts is hier altijd geweest. We zijn één, kinderen van dezelfde moeder. Verbonden in dezelfde verstandhouding. In het donker zie ik jou. Zwijg. Ik hoor je. Er is veel meer dan het oog kan zien dan je geest kan bevatten Tussen de regels van de kwantum lucht Onzichtbaar magnetiet, telepathie van het zijn. Telepathie van het zijn. (Telepathie van het zijn) Telepathie van het zijn. (Telepathie van het zijn) Telepathie van het zijn. (Telepathie van het zijn) Telepathie van het zijn. (Telepathie van het zijn) Telepathie van het zijn. (Telepathie van het zijn) Telepathie van het zijn. (Telepathie van het zijn) Telepathie van het zijn. (Telepathie van het zijn) Telepathie van het wezen (telepathy of being)