Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: schmidt Songtekst: alain delon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: schmidt - alain delon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van alain delon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van schmidt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van schmidt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals alain delon .

Origineel

Stranger you seem, lost on the street What is your story, where will it lead? Walk by my side, spend a little time Love me like Alain Delon Into your room, I spray some perfume What is your pleasure, I don't assume Shot in the dark, straight to my heart Love me like Alain Delon Last cigarette, nothing is said Will you remember this when it's dead? I need the thrill, we're in for the kill Love me like Alain Delon I'll be your dream girl And I'll be the sunrise If you don't kill me I will survive Stranger you seem, lost on the street What is your story, where will it lead? Walk by my side, spend a little time Love me like Alain Delon

 

Vertaling

Je lijkt een vreemde, verdwaald op straat Wat is jouw verhaal, waar zal het heen leiden? Loop naast me, breng een beetje tijd door Hou van me zoals Alain Delon In je kamer, ik spuit wat parfum Wat is je plezier, ik neem het niet aan Een schot in het duister, recht naar mijn hart Hou van me zoals Alain Delon Laatste sigaret, niets wordt gezegd Zal je je dit herinneren als het dood is? Ik heb de sensatie nodig, we gaan voor de moord Hou van me zoals Alain Delon Ik zal je droomvrouw zijn En ik zal de zonsopgang zijn Als je me niet vermoordt zal ik overleven Je lijkt een vreemde, verdwaald op straat Wat is jouw verhaal, waar zal het heen leiden? Loop naast me, breng wat tijd door Hou van me zoals Alain Delon