Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: scorpions Songtekst: leave me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: scorpions - leave me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van leave me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van scorpions! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van scorpions en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals leave me .

Origineel

I'm lost. Woman leave my life. Woman be so kind. Woman well you know. Well you know. Yeah, well you know. Zero in returns. Zero she's my girl. Woman well you know. Well you know. Yeah, well you know. Zero in returns. Zero she's my girl. Woman well you know. Well you know. Yeah, well you know.

 

Vertaling

Ik ben verloren. Vrouw verlaat mijn leven. Vrouw wees zo aardig. Vrouw, nou weet je het. Nou weet je het. Ja, nou weet je het. Nul in ruil. Nul, ze is mijn meisje. Vrouw goed dat je het weet. Nou weet je het. Ja, nou je weet wel. Nul in retour. Nul ze is mijn meisje. Vrouw goed dat je het weet. Nou weet je het. Ja, nou weet je het.