Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: scorpions Songtekst: living and dying

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: scorpions - living and dying ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van living and dying? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van scorpions! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van scorpions en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals living and dying .

Origineel

In the dirty old city. There is my home. There's my home, there's my home. There is my home. Nothing really looks pretty. And I've been alone. I've been alone, I've been alone. I've been alone. And in my heart. Many wishes are crying. Living and dying. And in my heart. Many wishes are crying. Living and dying. In the house of darkness. There's a magic stone. Magic stone, magic stone. The magic stone. But I couldn't find it. 'Cause the shine is gone. Shine is gone, shine is gone. The shine is gone. And in my heart. Many wishes are crying. Living and dying. And in my heart. Many wishes are crying. Living and dying. Living and dying. Living and dying.

 

Vertaling

In de vieze oude stad. Daar is mijn huis. Daar is mijn huis, daar is mijn huis. Daar is mijn huis. Niets ziet er echt mooi uit. En ik ben alleen geweest. Ik ben alleen geweest, ik ben alleen geweest. Ik ben alleen geweest. En in mijn hart. Huilen vele wensen. Levend en stervend. En in mijn hart. Vele wensen huilen. Levend en stervend. In het huis van de duisternis. Er is een magische steen. Magische steen, magische steen. De magische steen. Maar ik kon hem niet vinden. Omdat de glans weg is. De glans is weg, de glans is weg. De glans is weg. En in mijn hart. Huilen vele wensen. Levend en stervend. En in mijn hart. Vele wensen huilen. Levend en stervend. Leven en sterven. Leven en sterven.