Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: scorpions Songtekst: yellow raven

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: scorpions - yellow raven ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van yellow raven? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van scorpions! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van scorpions en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals yellow raven .

Origineel

The yellow raven sipped the air. Of thunder and of rain. The yellow raven sipped the air. Gentle lies kissing the rain. Where do you go, fantastic dreambird?. Take me away to somewhere. Take me away from here!. Where do you go, fantastic dreambird?. Answer to my yearning. Take me away from here!. The firebird began to cry. When the music died away. The firebird began to cry. And smoke was slowly drifting by. Where do you go, fantastic dreambird?. Take me away to somewhere. Take me away from here!. Where do you go, fantastic dreambird?. Answer to my yearning. Take me away from here.

 

Vertaling

De gele raaf zoog de lucht op. Van donder en van regen. De gele raaf nipte aan de lucht. Zachte leugens die de regen kussen. Waar ga je heen, fantastische droomvogel? Neem me mee naar ergens. Breng me weg van hier!. Waar ga je heen, fantastische droomvogel? Antwoord op mijn verlangen. Breng me weg van hier. De vuurvogel begon te huilen. Toen de muziek wegstierf. De vuurvogel begon te huilen. En rook dreef langzaam voorbij. Waar ga je heen, fantastische droomvogel? Neem me mee naar ergens. Neem me mee, weg van hier. Waar ga je heen, fantastische droomvogel? Antwoord op mijn verlangen. Breng me weg van hier.