Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: scott stapp Songtekst: criminal

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: scott stapp - criminal ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van criminal? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van scott stapp! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van scott stapp en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals criminal .

Origineel

I listen alone all night. I listen for what ceilings no way out. No windows to allow a sound or light. To feed my mind, slowly I bury myself alive. Alive. I?m so sorry, so sorry I opened that door. I?m just searching, I am searching for reasons why. I hear knocking, knocking on doors I have closed. The man you're describing has got to be make believe. No you?re not insane, no no yes it was me. Why can?t you see me for what I?ve become not who I used to be. I?m no criminal. Mind blind, stuck in rewind. Look the other way. Big mistakes I made. So why do I keep turning back to see the flames. When ashes still burn in my eyes?. Oh the pain. Said I?m so sorry, so sorry I opened that door. I?m just searching, I am searching for reasons why. I hear knocking, knocking on doors I have closed. The man you're describing has got to be make believe. No you?re not insane, no no yes it was me. Why can?t you see me for what I?ve become not who I used to be. I?m no criminal, no criminal. Caught red-handed, busted. I?m not in chains, I?m not in chains. Why can?t you see me for what I?ve become, not who I used to be. There?s no criminal, no criminal, no criminal left in me. Why is the day so many follow. Narrows the path I soon will swallow. Blinding eyes can?t see my way. Can you help me please. I?m no criminal, no criminal. Caught red-handed, busted. I?m not in chains, I?m not in chains. Why can?t you see me for what I?ve become, not who I used to be. There?s no criminal, no criminal, no criminal left in me. Why, why, why. I?m no criminal. Why, why, why. Cause I?m no, I?m no. No criminal. I listen alone all night. I listen for what ceilings no way out. No windows to allow a sound or light. To feed my mind, slowly I bury myself alive...

 

Vertaling

Ik luister alleen de hele nacht. Ik luister voor wat plafonds geen uitweg. Geen ramen om een geluid of licht toe te laten. Om mijn geest te voeden, begraaf ik mezelf langzaam levend. Levend. Het spijt me zo, het spijt me zo dat ik die deur opende. Ik ben gewoon op zoek, ik ben op zoek naar redenen waarom. Ik hoor kloppen, kloppen op deuren die ik gesloten heb. De man die u beschrijft, moet een verzinsel zijn. Nee, je bent niet gek. Nee, nee, ja, ik was het. Waarom kunt u me niet zien voor wat ik ben geworden, niet wie ik vroeger was. Ik ben geen crimineel. Verstand blind, vast in terugspoelen. Kijk de andere kant op. Grote fouten die ik maakte. Dus waarom keer ik steeds terug om de vlammen te zien. Als de as nog steeds in mijn ogen brandt? Oh de pijn. Ik zei dat het me zo spijt, dat ik die deur opende. Ik ben gewoon op zoek, ik ben op zoek naar redenen waarom. Ik hoor kloppen, kloppen op deuren die ik gesloten heb. De man die u beschrijft, moet een verzinsel zijn. Nee, je bent niet gek. Nee, nee, ja, ik was het. Waarom kunt u me niet zien voor wat ik ben geworden, niet wie ik vroeger was. Ik ben geen crimineel, geen misdadiger. Op heterdaad betrapt, gepakt. Ik ben niet in ketens, ik ben niet in ketens. Waarom kunt u me niet zien voor wat ik ben geworden, niet wie ik vroeger was. Er is geen crimineel, geen crimineel, geen crimineel meer in mij. Waarom is de dag dat zo velen volgen. Versmalt het pad dat ik spoedig zal inslikken. Verblindende ogen kunnen mijn weg niet zien. Kunt u mij alstublieft helpen. Ik ben geen crimineel, geen crimineel. Op heterdaad betrapt, gepakt. Ik ben niet geketend, ik ben niet geketend. Waarom kunt u me niet zien voor wat ik ben geworden, niet wie ik vroeger was. Er is geen crimineel, geen crimineel, geen crimineel meer in mij. Waarom, waarom, waarom. Ik ben geen crimineel. Waarom, waarom, waarom. Omdat ik nee, ik ben nee. Geen crimineel. Ik luister alleen de hele nacht. Ik luister naar wat plafonds, geen uitweg. Geen ramen om een geluid of licht toe te laten. Om mijn geest te voeden, begraaf ik mezelf langzaam levend...