Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: scott walker Songtekst: old five and dimers like me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: scott walker - old five and dimers like me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van old five and dimers like me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van scott walker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van scott walker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals old five and dimers like me .

Origineel

I've spent a lifetime makin' up my mind to be More than the measure of what I thought others could see Good luck and fast bucks are too far and too few between Cadillac buyers and old five and dimers like me She stood beside me letting me know she would be Something to lean on when everything ran out on me Well-fenced yards ain't old cars, and I guess not never will be The reason for rhymers and old five and dimers like me It's takin' me so long now that I know I believe All that I do will say is all I ever will be Too much ain't enough for old five and dimers like me Too far, too high, and too deep ain't too much to see And old five and dimers is all I intended to be

 

Vertaling

Ik heb een leven lang mijn zinnen gezet op Meer dan de maat van wat ik dacht dat anderen konden zien Veel geluk en snelle koopjes zijn te ver en te weinig tussen Cadillac kopers en oude vijf en dimers zoals ik Ze stond naast me en liet me weten dat ze dat zou zijn Iets om op te leunen als alles me in de steek liet Goed omheinde tuinen zijn geen oude auto's, en ik denk dat ze dat nooit zullen zijn De reden voor rijmers en oude vijf en dimers zoals ik Het duurt nu zo lang dat ik weet dat ik geloof Alles wat ik doe zal zeggen is alles wat ik ooit zal zijn Te veel is niet genoeg voor oude vijf en dimers zoals ik Te ver, te hoog, en te diep is niet te veel om te zien En oude vijf en dimers is alles wat ik van plan was te zijn