Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: scott walker Songtekst: the plague

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: scott walker - the plague ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the plague? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van scott walker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van scott walker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the plague .

Origineel

I've spent many a night Lying on my back Waiting for the dawn To pierce and crack And the ceiling Hanging from the sky And I envy the boy Who grabbed the toy And ran away And found a joy While I stood in the shadows Wondering why Flying towards me Then he laughs A woman's face The terrible taste Of the morning after kisses And goodbyes I could never seem to catch my footsteps Have desires, they fly away Every day I have to fight the plague How can I sleep in hours like this When anguish tracks me like a fist My nakedness exposed, I can't stand Still I...try to remember lips on lips Hips on hips and ice on fire In gloom and glow When did they leave the man In the mirror of the night I see A face that staring out at me Like a fallen star Burned itself out Like a deadly scrapes Across the ground My voice cried out In a gravelled sound No one's there to hear me But the plague Straining hard to see Running after me I keep pounding pounding on the door But it's all so vague When you meet the plague And I keep coming I keep coming back for more

 

Vertaling

Ik heb menig nacht doorgebracht Liggend op mijn rug Wachtend op de dageraad Te doorboren en te kraken En het plafond hangend aan de hemel En ik benijd de jongen Die het speelgoed pakte En weg rende En vreugde vond Terwijl ik in de schaduw stond mij afvragend waarom Hij vloog op me af Dan lacht hij Het gezicht van een vrouw De vreselijke smaak Van de ochtend na het kussen En afscheid Ik kon nooit mijn voetstappen vangen Heb verlangens, ze vliegen weg Elke dag moet ik vechten tegen de pest Hoe kan ik slapen in uren als deze Wanneer angst me achtervolgt als een vuist Mijn naaktheid blootgesteld, ik kan niet staan Toch...probeer ik me lippen op lippen te herinneren Heupen op heupen en ijs op vuur In duisternis en gloed Wanneer hebben ze de man verlaten In de spiegel van de nacht zie ik Een gezicht dat me aanstaart Als een gevallen ster Uitgebrand Als een dodelijke schram Over de grond Mijn stem schreeuwde het uit In een grauw geluid Niemand is er om me te horen Maar de plaag Moeilijk te zien Achter mij aan rennend Ik blijf bonzen bonzen op de deur Maar het is allemaal zo vaag Wanneer je de plaag ontmoet En ik blijf komen Ik blijf terugkomen voor meer