Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: screamin’ jay hawkins Songtekst: frenzy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: screamin’ jay hawkins - frenzy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van frenzy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van screamin’ jay hawkins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van screamin’ jay hawkins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals frenzy .

Origineel

Frenzy!!! Dig this crazy mood I'm in Listen to my heart as it starts to spin Whish, when you kiss me, and do it again I'm in a Frenzy!!! Watch my eyes, when you light them up Bling! Listen to me whine, like a harpsichord When you touch me I warm right up I'm in a Frenzy!!! Frenzy!!! This love gushes from my heart Like a water from a spout You build a flame, from a tiny spark You can really knock me out Yeah! Ease my mind with your real cool lines Daddy, fill my soul with love divine When you say your mine, all mine I'm in a Frenzy!!! This love gushes from my heart Like a water from a spout You build a flame, from a tiny spark You can really knock me out Yeah! Ease my mind with your real cool lines Daddy, fill my soul with love divine When you say your mine, all mine I'm in a Frenzy!!! Frenzy!!!

 

Vertaling

Razernij!!! Dig deze gekke stemming waar ik in ben Luister naar mijn hart als het begint te draaien Wens, als je me kust, en doe het opnieuw Ik ben in een razernij!!! Kijk naar mijn ogen, als je ze oplicht Bling! Luister hoe ik jank, als een klavecimbel Als je me aanraakt, warm ik me op I'm in a Razernij!!! Razernij!!! Deze liefde gutst uit mijn hart Als water uit een tuit. Je bouwt een vlam, van een kleine vonk Je kan me echt knock out slaan Yeah! Verlicht mijn geest met je echte coole lijnen Papa, vul mijn ziel met goddelijke liefde Als je zegt dat je van mij bent, helemaal van mij Ik ben in een roes!!! Deze liefde gutst uit mijn hart Zoals water uit een tuit Je bouwt een vlam, van een kleine vonk Je kan me echt knock out slaan Yeah! Verlicht mijn geest met je echte coole lijnen Papa, vul mijn ziel met goddelijke liefde Als je zegt dat je van mij bent, helemaal van mij Ik ben in een roes!!! Frenzy!!!