Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: screamin’ jay hawkins Songtekst: i put a spell on you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: screamin’ jay hawkins - i put a spell on you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i put a spell on you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van screamin’ jay hawkins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van screamin’ jay hawkins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i put a spell on you .

Origineel

[Hook: Screamin' Jay Hawkins] Uuuuu spell, Uuuuu spell..... I put a spell on you (Uuuuu spell, Uuuuu spell) Because you're mine (Uuuuu spell, Uuuuu spell) Stop the things you do (Uuuuu spell, Uuuuu spell) Watch out I ain't lyin', yeah I can't stand (Uuuuu spell) No runnin' around (Uuuuu spell) I can't stand (Uuuuu spell) I can't stand No put me down I put a spell on you Because you're mine (oh yeah) (Uuuuu spell) Stop the things you do (Uuuuu spell) Watch out, Watch out I ain't lyin' I love you I love you I love you, yeah... I don't care if you don't want me (Uuuuu spell) I'm yours right now (Uuuuu spell) I put a spell on you (Uuuuu spell) Because you're mine (Uuuuu spell)

 

Vertaling

[Hook: Screamin' Jay Hawkins] Uuuuu betovering, Uuuuu betovering..... Ik heb je betoverd (Uuuuu spreuk, Uuuuu spreuk) Omdat je van mij bent Uuuuu spreuk, Uuuuu spreuk Stop de dingen die je doet (Uuuuu spell, Uuuuu spell) Kijk uit. Ik lieg niet, ja I can't stand (Uuuuu spreuk) No runnin' around (Uuuuu spreuk) I can't stand (Uuuuu spreuk) Ik kan er niet tegen dat je me niet neerzet I put a spell on you Because you're mine (oh yeah) (Uuuuu spreuk) Stop de dingen die je doet (Uuuuu spreuk) Kijk uit, Kijk uit Ik lieg niet ik hou van je ik hou van je Ik hou van je, ja... I don't care if you don't want me (Uuuuu spreuk) I'm yours right now (Uuuuu spreuk) I put a spell on you (Uuuuu spreuk) Because you're mine (Uuuuu spreuk)