Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: seal Songtekst: i'm beginning to see the light (feat. the puppini sisters)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: seal - i'm beginning to see the light (feat. the puppini sisters) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i'm beginning to see the light (feat. the puppini sisters)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van seal! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van seal en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i'm beginning to see the light (feat. the puppini sisters) .

Origineel

I never cared much for moonlit skies. I never wink back at fireflies. But now that the stars are in your eyes. I'm beginning to see the light. I never went in for afterglow. Or candlelight on the mistletoe. But now when you turn the lamp down low. I'm beginning to see the light. Used to ramble through the park. Shadowboxing in the dark. Then you came and caused a spark. That's a four-alarm fire now. I never made love by lantern-shine. I never saw rainbows in my wine. But now that your lips are burning mine. I'm beginning to see the light

 

Vertaling

Ik heb nooit veel om de maanlicht hemel gegeven. Ik knipoog nooit terug naar vuurvliegjes. Maar nu dat de sterren in je ogen staan. Begin ik het licht te zien. Ik heb nooit van nagenieten gehouden. Of kaarslicht op de maretak. Maar nu, als je de lamp zachter zet. Begin ik het licht te zien. Ik zwierf door het park. Schaduwboksen in het donker. Toen kwam jij en veroorzaakte een vonk. Dat is nu een vier-alarm brand. Ik heb nooit de liefde bedreven met lantaarnlicht. Ik heb nooit regenbogen in mijn wijn gezien. Maar nu dat je lippen de mijne branden. Begin ik het licht te zien