Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sean kingston Songtekst: bad girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sean kingston - bad girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bad girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sean kingston! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sean kingston en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bad girl .

Origineel

Bad girl!. Is a bad girl!. I like it when you’re bad girl!. You’re so bad girl!. Yeah, she said she come from out of town,. And she said that men here don’t come around.. I say we can get it on, girl,. We can get it on girl!. Hit it so cool, she gonna want and tell the world!. She’s twenty six but she looks more like she’s twenty two!. …. on the stairs I ain’t mad at you!. I just wanna see your smile baby girl,. When I’m pulling your hair, baby we can…. Cause she’s a bad girl,. Common give it to me momma!. She’s a bad girl,. Common give it to me momma!. It’s a bad girl,. Shwaty bring me no drama!. It’s a bad girl!. Oh, oh, she bad girl!. Oh, oh, she bad girl!. Somebody call the police. Cause she’s killing them, killing them!. Cardiac …and I ain’t talking ems. I said we can get it on, girl!. I said we can get it on!. Hit it so good that I can blow…. Leaving me text messages like ‘when we’re coming home?’. And I respond to her like ‘baby show me what you got on!’. Can you please send a picture with your boy shorts on!. Please send a picture with your boy shorts on!. Is she gangsta? cause she can send that!. Gotta be gangsta, when I’m in that!. Anything she wants I can think it off,. And when we get home. She’s gonna let me stay up!. I love it when:. Cause she’s a bad girl,. Common give it to me momma!. She’s a bad girl,. Common give it to me momma!. It’s a bad girl,. Shwaty bring me no drama!. It’s a bad girl!. Oh, oh, she bad girl!. Oh, oh, she bad girl!

 

Vertaling

Stoute meid! Is een stoute meid!. Ik hou ervan als je een stoute meid bent! Je bent zo'n stoute meid! Ja, ze zei dat ze van buiten de stad kwam... En ze zei dat mannen hier niet komen... Ik zeg dat we het kunnen doen, meid. We kunnen het doen, meid! Het is zo cool dat ze het de hele wereld wil vertellen. Ze is zesentwintig, maar ze ziet er meer uit als tweeëntwintig. .... op de trap ik ben niet boos op je!. Ik wil alleen je lach zien, meisje. Als ik aan je haren trek, schatje kunnen we... Omdat ze een stoute meid is... Geef het aan mij, mama! She's a bad girl. Common geef het aan mij mama!. Het is een stoute meid... Shwaty brengt me geen drama!. Het is een stoute meid! Oh, oh, ze is een stoute meid! Oh, oh, ze is een stoute meid! Laat iemand de politie bellen. Want ze vermoordt ze, vermoordt ze! Hartstilstand... en ik praat niet over een ziekenwagen. Ik zei dat we het kunnen krijgen, meisje! Ik zei dat we het kunnen doen. Raak het zo goed dat ik kan blazen .... Laat me sms'jes achter zoals 'wanneer komen we thuis?'. En ik antwoord haar met 'baby laat me zien wat je aan hebt'. Kun je alsjeblieft een foto sturen met je korte broek aan? Stuur alsjeblieft een foto met je korte broek aan. Is ze gangster? Want dat kan ze sturen! Ik moet wel gangsta zijn, als ik dat aan heb. Alles wat zij wil, kan ik uitdenken. En als we thuis zijn. Laat ze me opblijven! Ik hou ervan als... Omdat ze een stoute meid is... Geef het aan mij, mama! Ze is een stoute meid. Common geef het aan mij mama! Het is een stoute meid... Shwaty brengt me geen drama!. Het is een stoute meid! Oh, oh, ze is een stoute meid! Oh, oh, ze is een stoute meid!