Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sean kingston Songtekst: twist ya around

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sean kingston - twist ya around ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van twist ya around? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sean kingston! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sean kingston en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals twist ya around .

Origineel

When I first saw you love, I had to have your love. You was a pretty little thing sittin' all alone. (Alone). And that's a no, no. (No, no). I sat down for a while, you said you like my smile. Our conversation got you feelin' real comfortable. You don't want me to go. (Go). So now you want to flex. (Hey). And to show the club who you're with. (Hey). And I wanna watch you move all night. (All night). So let me come on. (Come on). Take my hand and follow me right down to the floor. And let me twist ya around. (Hey). Twist ya around. (Hey). Twist ya around. (Hey). Twist ya around, oh, oh. Now let me see ya wind slow, oh. Oh baby girl, let me twist ya around, twist ya around. Now let me see ya run ya hips and take your booty down. Oh, oh, let's give 'em a show so let me twist ya around. So beautiful girl, now take me on my arm. (Arm). You're like my lucky charm. (Charm). I'm gonna dress you in diamonds. Take you fine dinin'. And leave you everything you need. Now we on the dance floor. The spotlight's on ya, girl, give me more. I can't take my eyes off a ya. By now you know that I really want ya love. So come give me love. So now you want to flex. (Hey). And to show the club who you're with. (Hey). And I wanna watch you move all night. (All night). So let me come on. (Come on). Take my hand and follow me right down to the floor. And let me twist ya around. (Hey). Twist ya around. (Hey). Twist ya around. (Hey). Twist ya around, oh, oh. Now let me see ya wind slow, oh. Oh baby girl, let me twist ya around, twist ya around. Now let me see ya run ya hips and take your booty down. Oh, oh, let's give 'em a show so let me twist ya around. Pretend we all alone, girl, no need to be shy. The lights might be glowin' girl. But you're the star tonight so wind it for me. Wind it for me, wind your pretty body for me. Oh girl, the way you move is magical so please don't ever stop. We know the club is closing. But forget about clock, keep windin' for me. Wind it for me, I'm tryin' to show you off. So baby, just follow my lead. And let me twist ya around. (Hey). Twist ya around. (Hey). Twist ya around. (Hey). Twist ya around, oh, oh. Now let me see you wind slow, oh. Oh baby girl, let me twist ya around. (Hey). Twist ya around. (Hey). Now let me see ya run ya hips and take your booty down. Oh, oh, let's give 'em a show so let me twist ya around

 

Vertaling

Toen ik je liefde voor het eerst zag, moest ik jouw liefde hebben. Je was een mooi klein ding helemaal alleen zittend. (Alleen). En dat is een nee, nee. (Nee, nee). Ik ging zitten voor een tijdje, je zei dat je mijn glimlach leuk vond. Door ons gesprek voelde je je erg op je gemak. Je wilt niet dat ik ga. (Ga). Dus nu wil je buigen. (Hey). En om de club te laten zien met wie je bent. (Hey). En ik wil je de hele nacht zien bewegen. (De hele nacht). Dus laat me opkomen. (Kom op). Pak mijn hand en volg me naar de vloer. En laat me je ronddraaien. (Hey). Draai je rond. (Hey). Draai je rond. (Hey). Twist ya around, oh, oh. Now let me see ya wind slow, oh. Oh baby girl, laat me je ronddraaien, draai je rond. Laat me je heupen zien draaien en je kont naar beneden. Oh, oh, laten we ze een show geven dus laat me je ronddraaien. Zo mooi meisje, neem me nu op mijn arm. (Arm). Je bent als mijn geluksbrenger. (Charm). Ik ga je kleden met diamanten. Neem je mee uit eten. En laat je alles wat je nodig hebt. Nu zijn we op de dansvloer. De spotlight staat op jou, meisje, geef me meer. Ik kan mijn ogen niet van je afhouden. Nu weet je dat ik echt je liefde wil. Dus kom geef me liefde. Dus nu wil je flexen. (Hey). En om de club te laten zien met wie je bent. (Hey). En ik wil je de hele nacht zien bewegen. (De hele nacht). Dus laat me opkomen. (Kom op). Pak mijn hand en volg me naar de vloer. En laat me je ronddraaien. (Hey). Draai je rond. (Hey). Draai je rond. (Hey). Twist ya around, oh, oh. Now let me see ya wind slow, oh. Oh baby girl, laat me je ronddraaien, draai je rond. Now let me see ya run ya hips and take your booty down. Oh, oh, laten we ze een show geven, dus laat me je ronddraaien. Doe alsof we alleen zijn, meisje, je hoeft niet verlegen te zijn. De lichten kunnen gloeien, meisje. Maar jij bent de ster vanavond dus wind het voor me op. Wind het voor me op, wind je mooie lichaam voor me op. Oh meisje, de manier waarop je beweegt is magisch dus stop alsjeblieft nooit. We weten dat de club sluit. Maar vergeet de klok, blijf opwinden voor mij. Wind het voor me op, ik probeer je te laten zien. Dus baby, volg mij gewoon. En laat me je ronddraaien. (Hey). Draai je rond. (Hey). Draai je rond. (Hey). Twist ya around, oh, oh. Nu laat me je zien wind traag, oh. Oh baby girl, laat me je ronddraaien. (Hey). Twist ya around. (Hey). Now let me see ya run ya hips and take your booty down. Oh, oh, laten we ze een show geven dus laat me je ronddraaien