Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sean paul Songtekst: anyday ( anyway)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sean paul - anyday ( anyway) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anyday ( anyway)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sean paul! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sean paul en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anyday ( anyway) .

Origineel

Hey girl. What your name is?. You lookin' kinda famous. Dutty yeah!. Sean da Paul. Yeah, yeah, yeah!. Why don't you... come over?. Take some time to know me. Baby girl. Anyway you want it. I can give you any type of style. All you gotta do is put it on it. Girl. And together we will fly. Girl. And we can rock it till a mawning. And we can go as long as you like. Girl, all you gotta do is put it on me. And baby, let me take it to the sky. Hey girl. I've been lookin' for a minute. Really need to know your name. Baby. Got a body definitely won't quit it. The way you move you drive me insane. Baby. Just let me take it to the limit. And give you likkle pleasure with the bain. Yeah, yeah. And if you let me, I will be committed. For you, my sunshine, I'll make it rain. Baby. Baby girl. Anyway you want it. I can give you any type of style. All you gotta do is put it on it. Girl. And together we will fly. And we can rock it till a mawning. And we can go as long as you like. Girl, all you gotta do is put it on me. And baby, let me take it to the sky. To the height of ecstasy we gonna feel. Girl. You turn me on, I got crazy skills. Gimme the thing, come on!. Listen you ping, come on!. When may a sing me song. Me see the thing fi one. Baby girl, seen on!. Why don't you... come over?. Take some time to know me. Baby girl. Anyway you want it. I can give you any type of style. All you gotta do is put it on it. Girl. And together we will fly. And we can rock it till a mawning. And we can go as long as you like. Girl, all you gotta do is put it on me. And baby, let me take it to the sky. May tell you this. Hey girl. Any time when you ready. Let me know we on the same page. Girl. Don't gotta be afraid if let go. Or be ashamed. Girl. Why don't you... come over?. Take some time to know me. Baby girl. Anyway you want it. I can give you any type of style. All you gotta do is put it on it. Girl. And together we will fly. And we can rock it till a mawning. And we can go as long as you like. Girl, all you gotta do is put it on me. And baby, let me take it to the sky. Baby girl. Anyway you want it. I can give you any type of style. All you gotta do is put it on it. Girl. And together we will fly. And we can rock it till a mawning. And we can go as long as you like. Girl, all you gotta do is put it on me. And baby, let me take it to the sky

 

Vertaling

Hey meisje. Wat is je naam? Je ziet er nogal beroemd uit. Dutty yeah!. Sean da Paul. Yeah, yeah, yeah!. Waarom... kom je niet hierheen? Neem wat tijd om me te leren kennen. Meisje. Hoe je het ook wilt. Ik kan je elk soort stijl geven. Het enige wat je moet doen is het erop zetten. Meisje. En samen zullen we vliegen. Meisje. En we kunnen het rocken tot een mawning. En we kunnen zo lang gaan als je wilt. Meisje, alles wat je moet doen is het op mij zetten. En baby, laat me het naar de hemel brengen. Hé, meisje. Ik ben al een minuut aan het kijken. Ik moet echt je naam weten. Schatje. Je hebt een lichaam dat er niet mee stopt. De manier waarop je beweegt maakt me gek. Schatje. Laat me tot het uiterste gaan. En geef je een klein pleziertje met de bain. Yeah, yeah. En als je me laat, zal ik toegewijd zijn. Voor jou, mijn zonneschijn, zal ik het laten regenen. Schatje. Meisje. Hoe je het ook wilt. Ik kan je elk soort stijl geven. Alles wat je moet doen is het erop zetten. Meisje. En samen zullen we vliegen. En we kunnen rocken tot de zon opkomt. En we kunnen zo lang gaan als je wilt. Meisje, je hoeft het alleen maar op mij te doen. En baby, laat me het naar de hemel brengen. Naar de hoogte van extase die we gaan voelen. Meisje. Je windt me op, ik heb gekke vaardigheden. Geef me het ding, kom op!. Luister je ping, kom op!. Wanneer mag ik een liedje zingen. Ik zie het ding, één. Baby girl, kom op!. Waarom... kom je niet hierheen? Neem wat tijd om me te leren kennen. Baby girl. Hoe je het ook wilt. Ik kan je elk soort stijl geven. Het enige wat je moet doen is het erop zetten. Meisje. En samen zullen we vliegen. En we kunnen rocken tot de zon opkomt. En we kunnen zo lang gaan als je wilt. Meisje, je hoeft het alleen maar op mij te doen. En baby, laat me het naar de hemel brengen. Ik zal je dit zeggen. Hé, meisje. Wanneer je er klaar voor bent. Laat me weten dat we op dezelfde bladzijde zitten. Meisje. Je hoeft niet bang te zijn om los te laten. Of je schamen. Meisje. Waarom... kom je niet hierheen? Neem wat tijd om me te leren kennen. Baby girl. Hoe je het ook wilt. Ik kan je elk soort stijl geven. Het enige wat je moet doen is het erop zetten. Meisje. En samen zullen we vliegen. En we kunnen rocken tot de zon opkomt. En we kunnen zo lang gaan als je wilt. Meisje, je hoeft het alleen maar op mij te doen. En baby, laat me het naar de hemel brengen. Baby girl. Hoe je het ook wilt. Ik kan je elk soort stijl geven. Je hoeft het er alleen maar op te doen. Meisje. En samen zullen we vliegen. En we kunnen rocken tot de zon opkomt. En we kunnen zo lang gaan als je wilt. Meisje, je hoeft het alleen maar op mij te doen. And baby, let me take it to the sky