Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sebadoh Songtekst: crystal gypsy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sebadoh - crystal gypsy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crystal gypsy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sebadoh! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sebadoh en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crystal gypsy .

Origineel

[Chorus] Fatal missy, daring you to kiss me Crystal gypsy, light my fire [Verse 1] Tonight I die to realize I bury my shit deep inside I suck up all you think and I'm thirsty Convoluted hell run dry [Chorus] [Verse 2] When it starts to suck and I'm stuck here Carrying me far away I just send a wink to the trustee Check's in the mail, it's time to pay [Verse 3] Freeze out, I squeeze out something To stumble out, stumble down It's my kind of highway really Convoluted hell run dry

 

Vertaling

[Chorus] Fatal missy, daag je uit me te kussen Crystal gypsy, light my fire [Verse 1] Tonight I die to realize Ik begraaf mijn shit diep van binnen Ik zuig alles op wat je denkt en ik heb dorst Convoluted hell run dry [Chorus] [Vers 2] When it starts to suck and I'm stuck here Carrying me far away I just send a wink to the trustee Check's in the mail, it's time to pay [Verse 3] Freeze out, I squeeze out something To stumble out, stumble down It's my kind of highway really Convoluted hell run dry