Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sebadoh Songtekst: my own religion

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sebadoh - my own religion ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my own religion? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sebadoh! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sebadoh en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my own religion .

Origineel

[Verse 1] Hey, I’m starting to feel okay I think I could make it through I’m feeling much smarter today I think I’ll be friends with you [Verse 2] Friend, I’m sorry if I don’t talk It seemed like there’s nothing to say Is it enough just to share some time Before it all falls away? [Verse 3] I’m no one to stand and fall Not satisfied with your respect I’m digging you under today And I’m laughing at your pact Just scream if I cut too close I’ll only hold it back

 

Vertaling

[Verse 1] Hé, ik begin me goed te voelen I think I could make it through Ik voel me vandaag veel slimmer I think I'll be friends with you [Verse 2] Vriend, het spijt me als ik niet praat Het lijkt alsof er niets te zeggen valt Is het genoeg om gewoon wat tijd te delen Voordat het allemaal wegvalt? [Verse 3] Ik ben niet iemand die staat en valt Niet tevreden met jouw respect Ik graaf je onder vandaag En ik lach om je pact Schreeuw maar als ik te dichtbij kom Ik zal het alleen maar tegenhouden