Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: seether Songtekst: fuck it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: seether - fuck it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fuck it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van seether! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van seether en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fuck it .

Origineel

I guess I like it when we play. (The way you drag me down). I guess I like it when you hate me. (The way you drag me down). ‘Cause I can’t face myself in a mirror. (I’m left alone with all my pain). And I disgrace myself in the mirror. (I’m left alone with my shame). Fuck it! I see you in me. Fuck it! I feel you in me. Fuck it! I’ll heal you in me. Fuck it! I see you in me. Fuck it! I feel you in me. Fuck it! I’ll heal you in me. I guess I like it when we fight. (The way you drag me down). I guess I like it when you smite me. (The way you drag me down). ‘Cause I can’t face myself in a mirror. (I’m left alone with all my pain). And I disgrace myself in the mirror. (I’m left alone with my shame). Fuck it! I see you in me. Fuck it! I feel you in me. Fuck it! I’ll heal you in me. Fuck it! I see you in me. Fuck it! I feel you in me. Fuck it! I’ll heal you in me. You’re out of luck - can’t get a piece of me. It’s all blown up. Don’t even fuck with me.. I cannot please you all forever. I cannot please you at all. (I can feel you coming up behind me). Fuck it! I see you in me. Fuck it! I feel you in me. Fuck it! I’ll heal you in me. Fuck it! I see you in me. Fuck it! I feel you in me. Fuck it! I’ll heal you in me

 

Vertaling

Ik denk dat ik het leuk vind als we spelen. (De manier waarop je me neerhaalt). Ik denk dat ik het leuk vind als je me haat. (De manier waarop je me naar beneden sleept). Omdat ik mezelf niet in een spiegel kan aankijken. (Ik ben alleen gelaten met al mijn pijn). En ik maak mezelf te schande in de spiegel. (Ik ben alleen gelaten met mijn schaamte). Fuck het! Ik zie jou in mij. Fuck het! Ik voel je in mij. Fuck het! Ik genees je in mij. Fuck het! Ik zie je in mij. Fuck het! Ik voel je in mij. Fuck het! Ik zal je in me helen. Ik denk dat ik het leuk vind als we vechten. (De manier waarop je me neerhaalt). Ik denk dat ik het leuk vind als je me slaat. (De manier waarop je me neerhaalt). Omdat ik mezelf niet in een spiegel kan aankijken. (Ik ben alleen gelaten met al mijn pijn). En ik maak mezelf te schande in de spiegel. (Ik ben alleen gelaten met mijn schaamte). Fuck het! Ik zie jou in mij. Fuck het! Ik voel je in mij. Fuck het! Ik genees je in mij. Fuck het! Ik zie je in mij. Krijg de klere! Ik voel je in mij. Fuck het! Ik zal je in me helen. Je hebt pech. Je kunt geen stukje van me krijgen. Het is allemaal opgeblazen. Neem me niet in de maling... Ik kan jullie niet eeuwig plezieren. Ik kan jullie helemaal niet plezieren. Ik voel je achter me komen. Fuck het! Ik zie je in me. Fuck het! Ik voel je in me. Fuck het! Ik genees je in mij. Fuck it! Ik zie je in mij. Fuck it! Ik voel je in mij. Fuck it! Ik zal je in me helen