Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: seether Songtekst: let you down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: seether - let you down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let you down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van seether! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van seether en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let you down .

Origineel

If I could speak. I'd tell you all my fears and deprivations. If I could feel, I'd take away your pain. If I could breathe, I'd show you. all my scars and imperfections. If I could bleed, I'd hold you in my veins. You've got me feeling like an animal. Beat down and feared and paralyzed. You've got me feeling. like I have no other hand. to hold in this assisted suicide. So say something beautiful. Say what you're keeping inside. This anticipation, I will only let you down. Say something meaningful. Say what you're trying to hide. This anticipation, I will only let you down. If I could breed. I'd show you all my infantile obsessions. If I could sleep, I'd hold you in my head. If I was strong, I'd keep you close. and render you defenseless. If I was gone, I'd hope you take my place. You've got me feeling like an animal. Beat down and feared and paralyzed. You've got me feeling like I have no other hand. to hold in this assisted suicide. So say something beautiful. Say what you're keeping inside. This anticipation, I will only let you down. Say something meaningful. Say what you're trying to hide. This anticipation, I will only let you down. So say something beautiful. Say what you're keeping inside. This anticipation, I will only let you down. Say something meaningful. Say what you're trying to hide. This anticipation, I will only let you down

 

Vertaling

Als ik kon spreken. zou ik je al mijn angsten en ontberingen vertellen. Als ik kon voelen, zou ik je pijn wegnemen. Als ik kon ademen, zou ik je al mijn littekens en onvolkomenheden laten zien. Als ik kon bloeden, zou ik je in mijn aderen houden. Door jou voel ik me als een beest. Verslagen en gevreesd en verlamd. Je geeft me het gevoel dat ik geen andere hand heb om deze geassisteerde zelfmoord vast te houden. Dus zeg iets moois. Zeg wat je binnen houdt. Deze anticipatie, ik zal je alleen maar teleurstellen. Zeg iets betekenisvols. Zeg wat je probeert te verbergen. Deze verwachting, ik zal je alleen maar teleurstellen. Als ik kon fokken. Ik zou je al mijn infantiele obsessies laten zien. Als ik kon slapen, zou ik je in mijn hoofd houden. Als ik sterk was, zou ik je dichtbij houden en je weerloos maken. Als ik weg was, hoopte ik dat jij mijn plaats innam. Door jou voel ik me als een beest. Neergeslagen, gevreesd en verlamd. Je hebt me het gevoel gegeven dat ik geen andere hand heb om vast te houden in deze geassisteerde zelfmoord. Dus zeg iets moois. Zeg wat je binnen houdt. Deze anticipatie, ik zal je alleen maar teleurstellen. Zeg iets betekenisvols. Zeg wat je probeert te verbergen. Deze verwachting, ik zal je alleen maar teleurstellen. Dus zeg iets moois. Zeg wat je voor jezelf houdt. Deze verwachting, ik zal je alleen maar teleurstellen. Zeg iets betekenisvols. Zeg wat je probeert te verbergen. Deze verwachting, ik zal je alleen maar teleurstellen