Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: seether Songtekst: safe to say i've had enough

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: seether - safe to say i've had enough ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van safe to say i've had enough? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van seether! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van seether en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals safe to say i've had enough .

Origineel

What you seek is inside you. But you can never get enough. Words can't define you. The pig that grovels in a trough. Pain is a virtue. You wear it like a silken glove. Burn the ones around you. It's safe to say I've had enough. It's safe to say I've had enough. Stand with me. Singing as you cut me down. Stand with me. It's safe to say I've had enough. Stand with me. Singing as you cut me down. Stand with me. It's safe to say I've had enough. The meek can't defy you. So run them down and use them up. Nothing left inside you. An empty shell who's talking tough. God let me chain you. I'll keep you in a silver box. Break my promise to you. Until you've broken down enough. Until you've broken down enough. Stand with me. Singing as you cut me down. Stand with me. It's safe to say I've had enough. Stand with me. Singing as you cut me down. Stand with me. It's safe to say I've had enough. you are my suicide. the one who loaded my gun. you are my suicide. the one who loaded my gun. you are my suicide. the one who loaded my gun. you are my suicide. the one who loaded my gun. It's safe to say I've had enough. Stand with me. Singing as you cut me down. Stand with me. It's safe to say I've had enough. Stand with me. Singing as you cut me down. Stand with me. It's safe to say I've had enough. Stand with me. It's safe to say I've had enough. Stand with me. It's safe to say I've had enough. Stand with me. It's safe to say I've had enough. Stand with me. It's safe to say I've had enough

 

Vertaling

Wat je zoekt zit in je. Maar je kunt er nooit genoeg van krijgen. Woorden kunnen je niet definiëren. Het varken dat kruipt in een trog. Pijn is een deugd. Je draagt het als een zijden handschoen. Verbrand degene om je heen. Het is veilig om te zeggen dat ik er genoeg van heb. Het is veilig om te zeggen dat ik er genoeg van heb. Sta bij me. Zing terwijl je me neermaait. Sta bij me. Het is veilig om te zeggen dat ik er genoeg van heb. Sta bij me. Zing terwijl je me neermaait. Sta bij me. Het is veilig om te zeggen dat ik er genoeg van heb. De zachtmoedigen kunnen u niet trotseren. Dus maak ze af en gebruik ze op. Er zit niets meer in je. Een lege huls die stoer praat. God laat me je ketenen. Ik bewaar je in een zilveren doos. Mijn belofte aan jou breken. Tot je genoeg gebroken bent. Tot je genoeg gebroken bent. Sta bij mij. Zing terwijl je me neermaait. Sta bij me. Het is veilig om te zeggen dat ik er genoeg van heb. Sta bij me. Zing terwijl je me neermaait. Sta bij me. Het is veilig om te zeggen dat ik er genoeg van heb. Jij bent mijn zelfmoord. Degene die mijn pistool geladen heeft. Jij bent mijn zelfmoord. Degene die mijn pistool geladen heeft. Jij bent mijn zelfmoord. Degene die mijn pistool geladen heeft. Het is veilig om te zeggen dat ik er genoeg van heb. Sta bij me. Zing terwijl je me neermaait. Sta bij me. Het is veilig om te zeggen dat ik er genoeg van heb. Sta bij me. Zing terwijl je me neermaait. Sta bij me. Het is veilig om te zeggen dat ik er genoeg van heb. Sta bij me. Het is veilig om te zeggen dat ik er genoeg van heb. Sta bij me. Het is veilig om te zeggen dat ik er genoeg van heb. Blijf bij me. Het is veilig om te zeggen dat ik er genoeg van heb. Blijf bij me. Het is veilig om te zeggen dat ik er genoeg van heb.