Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: seether Songtekst: world falls away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: seether - world falls away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van world falls away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van seether! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van seether en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals world falls away .

Origineel

Must be something they're hiding. Must be reasons that no one will dare to tell. Must be something inside me. But I don't think so anymore. It's hurting again now. And I don't need friends when I have foes like you. It's hurting again now. It's killing me to be here all alone. Go away it's all the same. There's more for me. As the world falls away, and I can't find a reason. As the world turns to grey. It's killing me unwillingly and I am just the same as you. Must be something confided. Must be someway to feel the pain and heal again. Pain and pleasure, inviting. I don't think so anymore. It's hurting again now. And I don't need pills. When I have drugs like you. It's hurting again now. It's killing me to be here all alone. Go away. It's all the same. There's more for me. I'm just like you, just not a fool. I'm just like you. Shut up...

 

Vertaling

Er moet iets zijn dat ze verbergen. Er moeten redenen zijn die niemand durft te vertellen. Het moet iets in mij zijn. Maar ik denk het niet meer. Het doet nu weer pijn. En ik heb geen vrienden nodig als ik vijanden heb zoals jij. Het doet nu weer pijn. Het doet me pijn om hier helemaal alleen te zijn. Ga weg, het is allemaal hetzelfde. Er is meer voor mij. Terwijl de wereld wegvalt, en ik geen reden kan vinden. Als de wereld grijs wordt. Het doodt me onvrijwillig en ik ben net als jij. Er moet iets toevertrouwd zijn. Moet een manier zijn om de pijn te voelen en weer te genezen. Pijn en plezier, uitnodigend. Ik denk het niet meer. Het doet nu weer pijn. En ik heb geen pillen nodig. Als ik drugs heb zoals jij. Het doet nu weer pijn. Het doet me pijn om hier helemaal alleen te zijn. Ga weg. Het is allemaal hetzelfde. Er is meer voor mij. Ik ben net als jij, alleen geen dwaas. Ik ben net als jij. Hou je mond...