Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: selena gomez Songtekst: disappear

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: selena gomez - disappear ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van disappear? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van selena gomez! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van selena gomez en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals disappear .

Origineel

(Disappear!). I remember the first time. But it wasn't the last time. That you told me you'd take me back. So I'm still wondering why. There was never a question. I should've learned my lesson. I keep coming back. Like a heart attack. That's always breakin'. I can't let you vanish. There's no magic when you're gone. Refrão:. You say you don't need me. You say there's something beneath me. I'm not gonna let you disappear. And I don't wanna hear it. I don't wanna believe it. I'm not gonna let you disappear. Oh oh oh. Disappear. I don't wanna be lonely. But you are always the only one. Who'd cast a spell. And make it feel like all of this was real. Nothing but an illusion. But I'm not gonna lose ya. So just do your trick. And make it quick. Cuz I'm pretending. I can't let you vanish. There's no magic when you're gone. Refrão:. You say you don't need me. You say there's something beneath me. I'm not gonna let you disappear. And I don't wanna hear it. I don't wanna believe it. I'm not gonna let you disappear. Oh oh oh. Disappear. Dont Go!. I can't let you vanish. There's no magic when you're gone. Oh oh oh. Disappear. Refrão:. You say you don't need me. You say there's something beneath me. I'm not gonna let you disappear. And I don't wanna hear it. I don't wanna believe it. I'm not gonna let you disappear. Oh oh oh. Disappear. Oh oh oh. Disappear. Don't go,. Disappear

 

Vertaling

(Verdwijn!). Ik herinner me de eerste keer. Maar het was niet de laatste keer. Dat je me zei dat je me terug zou nemen. Dus ik vraag me nog steeds af waarom. Er was nooit een vraag. Ik had mijn lesje moeten leren. Ik blijf maar terugkomen. Als een hartaanval. Dat breekt altijd. Ik kan je niet laten verdwijnen. Er is geen magie als je weg bent. Refrão:. Je zegt dat je me niet nodig hebt. Je zegt dat er iets onder me is. Ik laat je niet verdwijnen. En ik wil het niet horen. Ik wil het niet geloven. Ik laat je niet verdwijnen. Oh oh oh. Verdwijnen. Ik wil niet eenzaam zijn. Maar jij bent altijd de enige. Die een spreuk zou uitspreken. En het laat voelen alsof dit allemaal echt was. Niets dan een illusie. Maar ik ga je niet verliezen. Dus doe gewoon je trucje. En doe het snel. Want ik doe alsof. Ik kan je niet laten verdwijnen. Er is geen magie als je weg bent. Refrão:. Je zegt dat je me niet nodig hebt. Je zegt dat er iets onder me is. Ik laat je niet verdwijnen. En ik wil het niet horen. Ik wil het niet geloven. Ik laat je niet verdwijnen. Oh oh oh. Verdwijnen. Ga niet weg! Ik kan je niet laten verdwijnen. Er is geen magie als je weg bent. Oh oh oh. Verdwijn. Refrão:. Je zegt dat je me niet nodig hebt. Je zegt dat er iets onder me is. Ik laat je niet verdwijnen. En ik wil het niet horen. Ik wil het niet geloven. Ik laat je niet verdwijnen. Oh oh oh. Verdwijnen. Oh oh oh. Verdwijnen. Ga niet,. Verdwijn