Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Selena Gomez En Kygo Songtekst: It Ain't Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Selena Gomez En Kygo - It Ain't Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van It Ain't Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Selena Gomez En Kygo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter S van Selena Gomez En Kygo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals It Ain't Me .

Origineel

I had a dream We were sipping whiskey neat Highest floor, The Bowery Nowhere's high enough Somewhere along the lines We stopped seeing eye to eye You were staying out all night And I had enough No, I don't wanna know Where you been or where you're goin' But I know I won't be home And you'll be on your own Who's gonna walk you through the dark side of the morning?

 

Vertaling

ik had een droom We waren nippen whiskey nette Hoogste verdieping, The Bowery Nergens is hoog genoeg Ergens langs de lijn We stopten zien oog in oog Je bleven de hele nacht En ik had genoeg Nee, ik wil het niet weten Waar ben je geweest of waar je goin' Maar ik weet dat ik zal niet thuis En u zult op uw eigen Who's gonna loop je door de donkere kant van de ochtend?