Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: selena gomez Songtekst: naturally

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: selena gomez - naturally ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van naturally? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van selena gomez! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van selena gomez en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals naturally .

Origineel

How you choose to express yourself. It's all your own and I can tell. It comes naturally, it comes naturally. You follow what you feel inside. It's intuitive, you don't have to try. It comes naturally, mmmm it comes naturally. And it takes my breath away. What you do, so naturally. You are the thunder and I am the lightning. And I love the way you know who you are. And to me it's exciting. When you know it`s meant to be. Everything comes naturally, it comes naturally. When you're with me, baby. Everything comes naturally, it comes naturally. Bay bay baby. You have a way of moving me. A force of nature, your energy. It comes naturally (You know it does). It comes naturally. Mmmm yeah. And it takes my breath away (Everytime). What you do, so naturally. You are the thunder and I am the lightning. And I love the way you know who you are. And to me it's exciting. When you know its meant to be. Everything comes naturally, it comes naturally. When you're with me, baby. Everything comes naturally, it comes naturally. Bay bay baby. When we collide, sparks fly. When you look in my eyes, it takes my breath away. You are the thunder and I am the lightning. And I love the way you know who you are. And to me it's exciting. When you know its meant to be. Everything comes naturally, it comes naturally. When you're with me, baby. Everything comes naturally, it comes naturally. Bay bay baby. (Naturally). Naturally x5. Everything baby comes naturally. (Naturally). Naturally x5. Bay bay baby

 

Vertaling

Hoe jij je wilt uitdrukken. Het is helemaal van jou en ik kan het zien. Het komt vanzelf, het komt vanzelf. Je volgt wat je van binnen voelt. Het is intuïtief, je hoeft het niet te proberen. Het komt vanzelf, mmmm het komt vanzelf. En het beneemt me de adem. Wat jij doet, zo natuurlijk. Jij bent de donder en ik ben de bliksem. En ik hou van de manier waarop je weet wie je bent. En voor mij is het opwindend. Als je weet dat het voorbestemd is. Alles komt vanzelf, het komt vanzelf. Wanneer je bij mij bent, baby. Alles komt vanzelf, het komt vanzelf. Bay bay, baby. Je hebt een manier om me te ontroeren. Een kracht van de natuur, jouw energie. Het komt vanzelf. Je weet dat het zo is. Het gaat vanzelf. Mmmm ja. En het beneemt me de adem (Everytime). Wat jij doet, zo natuurlijk. Jij bent de donder en ik ben de bliksem. En ik hou van de manier waarop je weet wie je bent. En voor mij is het opwindend. Als je weet dat het zo moet zijn. Alles komt vanzelf, het komt vanzelf. Wanneer je bij mij bent, baby. Alles komt vanzelf, het komt vanzelf. Bay Bay, baby. Als we botsen, vliegen de vonken over. Als je in mijn ogen kijkt, beneemt het me de adem. Jij bent de donder en ik ben de bliksem. En ik hou van de manier waarop je weet wie je bent. En voor mij is dat opwindend. Als je weet dat het zo moet zijn. Alles komt vanzelf, het komt vanzelf. Wanneer je bij mij bent, baby. Alles komt vanzelf, het komt vanzelf. Bay bay, baby. (Natuurlijk). Natuurlijk x5. Alles baby komt natuurlijk. (Vanzelfsprekend). Natuurlijk x5. Bay bay baby