Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Selena Songtekst: Ik Ant

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Selena - Ik Ant ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ik Ant? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Selena! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter S van Selena en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ik Ant .

Origineel

I had a dream We were sipping whisky neat Highest floor, the bowery And I was high enough 'Somewhere along the lines We stopped seeing eye to eye You were staying out all night And I had enough No, I don't wanna know where you been or where you're going But I know I won't be home And you'll be on your own Who's gonna walk you through the dark side of the morning? Who's gonna rock you when the sun won't let you sleep? Who's waking up to drive you home when you're drunk and all alone? Who's gonna walk you through the dark side of the morning? It ain't me It ain't me It ain't me It ain't me I had a dream We were back to seventeen Summer nights and the liberties Never growing up I'll take with me the polaroids and the memories But you know I'm gonna leave behind the worst of us Who's gonna walk you through the dark side of the morning? Who's gonna rock you when the sun won't let you sleep? Who's waking up to drive you home when you're drunk and all alone? Who's gonna walk you through the dark side of the morning? It ain't me It ain't me, no no It ain't me, no no It ain't me, no no Who's gonna walk you through the dark side of the morning? It ain't me It ain't me It ain't me

 

Vertaling

ik had een droom We waren nippen whiskey nette Hoogste verdieping, The Bowery En ik was hoog genoeg 'Ergens langs de lijn We stopten zien oog in oog Je bleven de hele nacht En ik had genoeg Nee, ik wil niet weten waar je geweest of waar je naartoe gaat Maar ik weet dat ik zal niet thuis En u zult op uw eigen Who's gonna loop je door de donkere kant van de ochtend? Who's gonna rock you als de zon niet zal laten slapen? Wie wakker om je naar huis rijden als je dronken bent en helemaal alleen? Who's gonna loop je door de donkere kant van de ochtend? Het is me niet Het is me niet Het is me niet Het is me niet ik had een droom We waren terug naar zeventien Zomeravonden en de vrijheden Nooit volwassen worden Ik neem met mij de polaroids en de herinneringen Maar je weet dat ik ga achter het ergste van ons Who's gonna loop je door de donkere kant van de ochtend? Who's gonna rock you als de zon niet zal laten slapen? Wie wakker om je naar huis rijden als je dronken bent en helemaal alleen? Who's gonna loop je door de donkere kant van de ochtend? Het is me niet Ik ben het niet, nee nee Ik ben het niet, nee nee Ik ben het niet, nee nee Who's gonna loop je door de donkere kant van de ochtend? Het is me niet Het is me niet Het is me niet