Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sepultura Songtekst: nuclear seven

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sepultura - nuclear seven ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nuclear seven? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sepultura! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sepultura en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nuclear seven .

Origineel

Living with the sin A dirty world all around Another missile speech As they preach with no leash Seven nations threatening The world with a bomb Sevens sins creating A world from the womb Show me a way I can live and I'll grow There is a way That we can learn for ourselves Written in the eyes the answer is ill Anger builds a fire withing Every lie the system is stained A minefield of egos, opinions and words no more Show me the way I can change, I'll grow Show me a road where I can reach Where I can reach the light Light at the end of the road In this new world, painted black Sloth and pride and envious anger In this new world, another mark Excess and lust with arrogance In this new world, without a past Atomic shit to fuck with our heads In this new world, that's full of crack Our children cry, they're lost and mad We're lost Show me the way I need to know Show me the road

 

Vertaling

Leven met de zonde Een vuile wereld rondom Weer een raket toespraak Zoals ze preken zonder leiband Zeven naties bedreigen De wereld met een bom Zevens zonden creëren Een wereld vanuit de baarmoeder Toon me een weg Ik kan leven en ik zal groeien Er is een manier Die we zelf kunnen leren In de ogen geschreven is het antwoord ziek Woede bouwt een vuur van binnen Elke leugen van het systeem is bevlekt Een mijnenveld van ego's, meningen en woorden niet meer Wijs me de weg Ik kan veranderen, ik zal groeien Toon me een weg die ik kan bereiken Waar ik het licht kan bereiken Licht aan het einde van de weg In deze nieuwe wereld, zwart geschilderd Luiheid en trots en afgunstige woede In deze nieuwe wereld, een ander merkteken Overdaad en lust met arrogantie In deze nieuwe wereld, zonder verleden Atomische shit om met ons hoofd te spelen In deze nieuwe wereld, die vol zit met crack Onze kinderen huilen, ze zijn verloren en gek We zijn verloren. Wijs me de weg. Ik moet het weten Toon me de weg