Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: serge gainsbourg Songtekst: chanson de maglia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: serge gainsbourg - chanson de maglia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chanson de maglia? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van serge gainsbourg! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van serge gainsbourg en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chanson de maglia .

Origineel

Vous êtes bien belle, et je suis bien laid A vous la splendeur de rayon baignés A moi la poussière a moi l'araignée Vous êtes bien belle, et je suis bien laid Tu feras le jour, je ferai la nuit Je protégerais ta vitre qui tremble Nous serons heureux, nous serons ensemble Tu feras le jour, je ferai la nuit Vous êtes bien belle, et je suis bien laid A vous la splendeur de rayon baignés A moi la poussière a moi l'araignée Vous êtes bien belle, et je suis bien laid

 

Vertaling

Jij bent mooi, en ik ben lelijk Aan u de pracht van badende straal Voor mij het stof voor mij de spin Jij bent mooi en ik ben lelijk Jij maakt de dag, ik maak de nacht Ik zal je trillende raam beschermen We zullen gelukkig zijn, we zullen samen zijn Jij maakt de dag, ik maak de nacht Jij bent mooi en ik ben lelijk Voor u de pracht van badende stralen Voor mij het stof voor mij de spin Jij bent mooi en ik ben lelijk