Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Sergent García Songtekst: Hoy Me Voy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Sergent García - Hoy Me Voy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Hoy Me Voy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Sergent García! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter S van Sergent García en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Hoy Me Voy .

Origineel

Es una linda mañana, El sol alumbra la ciudad, Tranquila la gente del barrio, Se mueve en busca de la sombra, Yo ya estoy listo para el viage, Ya esta bien puesto mi equipaje, Hoy me marcho para siempre, El camino camino por delante ay, ay, ay, ay ¿ A donde vas, Sargento ? Hoy me voy Desde las ultimas casas, Me saluda una morena, ¿ Hey, Sargento a donde vas ? Hoy me voy pa' la ciudad, A buscar la suerte y una nueva vida Me pellisca el corazón, Pensar en todo lo que dejo, Pero no tengo otra solución, Que en mi pueblono hay trabajo.

 

Vertaling

Het is een mooie ochtend, De zon verlicht de stad, Rustige buurt mensen, Hij beweegt op zoek naar schaduw, Ik ben klaar voor de reis, Genoeg Ik zette mijn bagage, Vandaag ben ik voor altijd verlaten, De weg weg vooruit ay, ay, ay, ay Waar ga je heen, Sergeant? Vandaag ga ik Uit de laatste huizen, Ik begroet een brunette, Hé, Sarge waar je naartoe gaat? Vandaag ga ik naar de stad, Een zoektocht naar geluk en het nieuwe leven Ik pellisca het hart, Denk aan alles wat ik te verlaten, Maar ik heb geen andere oplossing, Ik pueblono er in mijn werk.