Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sergio reis Songtekst: a vida do viajante

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sergio reis - a vida do viajante ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a vida do viajante? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sergio reis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sergio reis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a vida do viajante .

Origineel

A Vida Do Viajante. Minha vida é andar por este país. Pra ver se um dia descanso feliz. Guardando a recordação. Das terras onde passei. Andando pelos sertões e dos amigos que lá deixei.. Chuva e sol, poeira e carvão. Longe de casa sigo o roteiro. Mais uma estação e a saudade no coração!. Minha vida é andar por este país. Pra ver se um dia descanso feliz. Guardando a recordação. Das terras onde passei. Andando pelos sertões e dos amigos que lá deixei.. Mar e terra, inverno e verão. Mostro o sorriso, mostro alegria mas eu mesmo não. E a saudade no coração

 

Vertaling

Het leven van de reiziger. Mijn leven is om door dit land te lopen Om te zien of ik op een dag gelukkig zal rusten. Het bewaren van de herinnering. Van de landen waar ik passeerde. Lopend door de binnenlanden en de vrienden die ik daar achterliet... Regen en zon, stof en steenkool. Weg van huis volg ik de route. Nog één seizoen en de nostalgie in mijn hart! Mijn leven is om door dit land te lopen Om te zien of ik op een dag gelukkig zal rusten. Het bewaren van de herinnering. Van de landen waar ik passeerde. Lopend door de achterlanden en de vrienden die ik daar achterliet... Zee en land, winter en zomer. Ik toon de glimlach, ik toon vreugde, maar niet mezelf. En de nostalgie in het hart