Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sergio reis Songtekst: fala coxim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sergio reis - fala coxim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fala coxim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sergio reis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sergio reis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fala coxim .

Origineel

Fala cidade querida desta saudade sem fim. Da infância de minha vida te peço fala Coxim. Fala desses rios que correm entre as moitas e capim. E da alegria que morre na minha mágoa Coxim. Fala Coxim com carinho como a distância é atroz. Quero morrer bem pertinho escutando a tua voz. "Fala da Vila Pequena, da vida calma e discreta. Que ficou sempre esta pena, que fez nascer o poeta. E fala de uma morena, que já se esqueceu de mim. Saudade que me envenena te peço, fala Coxim". Fala do grande vazio que sinto desde que vim. Para longe dos meus rios, longe da minha Coxim. Fala dos sonhos do moço, cuja angustia não tem fim. Fala do meu Mato Grosso te peço, fala Coxim

 

Vertaling

Spreek lieve stad van dit eindeloze verlangen. Vanaf de kindertijd van mijn leven vraag ik u om Coxim te spreken. Spreek over deze rivieren die stromen tussen de struiken en het gras. En van de vreugde die sterft in mijn verdriet, Coxim. Spreek over Coxim met genegenheid, hoe afschuwelijk de afstand is. Ik wil heel dicht sterven terwijl ik naar je stem luister. "Spreek over Vila Pequena, over het kalme en discrete leven. Dat is altijd het medelijden gebleven, waaruit de dichter is voortgekomen. En over een brunette gesproken, die mij al vergeten is. Saudade die mij vergiftigt, ik smeek u, spreek Coxim". Het spreekt over de grote leegte die ik voel sinds ik hier ben. Weg van mijn rivieren, weg van mijn Coxim. Spreek over de dromen van de jonge man, wiens angst geen einde kent. Spreek over mijn Mato Grosso, ik smeek je, spreek Coxim