Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: seu maxixe Songtekst: cor de ouro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: seu maxixe - cor de ouro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cor de ouro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van seu maxixe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van seu maxixe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cor de ouro .

Origineel

Esse cabelo cor de ouro é que me deixa louco. Esse sorriso nos seus lábios que eu me entrego todo. Não sei mais ver minha vida sem você por perto. Amor sem você comigo a vida é um deserto.. Nunca pensei que um dia fosse ser assim. Você chegou sem dizer nada tomou conta de mim. Antes de você chegar só tinha solidão. Somente marcas e feridas no meu coração. Amor você é tudo que eu preciso. Com você eu tô no cêu, eu tô no paraíso. Esse cabelo cor de ouro é que me deixa louco. Esse sorriso nos seus lábios que eu me entrego todo. Não sei mais ver minha vida sem você por perto. Amor sem você comigo a vida é um deserto.. Esse cabelo cor de ouro é que me deixa louco. Esse sorriso nos seus lábios que eu me entrego todo. Não sei mais ver minha vida sem você por perto. Amor sem você comigo a vida é um deserto.. Nunca pensei que um dia fosse ser assim. Você chegou sem dizer nada tomou conta de mim. Antes de você chegar só tinha solidão. Somente marcas e feridas no meu coração. Amor você é tudo que eu preciso. Com você eu tô no cêu, eu tô no paraíso. Esse cabelo cor de ouro é que me deixa louco. Esse sorriso nos seus lábios que eu me entrego todo. Não sei mais ver minha vida sem você por perto. Amor sem você comigo a vida é um deserto.. Esse cabelo cor de ouro é que me deixa louco. Esse sorriso nos seus lábios que eu me entrego todo. Não sei mais ver minha vida sem você por perto. Amor sem você comigo a vida é um deserto.

 

Vertaling

Dat gouden haar is wat me gek maakt. Die glimlach op je lippen waarmee ik mezelf weggeef. Ik weet niet meer hoe ik mijn leven moet zien zonder jou in de buurt. "Liefste, zonder jou bij mij, is het leven een woestijn. Ik had nooit gedacht dat het op een dag zo zou zijn. Je kwam zonder iets te zeggen nam me over. Voordat jij kwam, was er alleen eenzaamheid. Alleen tekens en wonden in mijn hart. Liefde, jij bent alles wat ik nodig heb. Met jou ben ik in de hemel, ben ik in het paradijs. Dit gouden haar is wat me gek maakt. Die glimlach op je lippen waar ik me helemaal aan overgeef. Ik weet niet hoe ik mijn leven moet zien zonder jou in de buurt. "Liefste, zonder jou bij mij, is het leven een woestijn. Dat gouden haar is wat me gek maakt. Die glimlach op je lippen waar ik me helemaal aan overgeef. Ik weet niet hoe ik mijn leven moet zien zonder jou in de buurt. "Liefde, zonder jou bij mij, is het leven een woestijn... Ik had nooit gedacht dat het op een dag zo zou zijn. Je kwam zonder iets te zeggen nam me over. Voordat jij kwam, was er alleen eenzaamheid. Alleen tekens en wonden in mijn hart. Liefde, jij bent alles wat ik nodig heb. Met jou ben ik in de hemel, ben ik in het paradijs. Dit gouden haar is wat me gek maakt. Die glimlach op je lippen waar ik me helemaal aan overgeef. Ik weet niet hoe ik mijn leven moet zien zonder jou in de buurt. "Liefste, zonder jou bij mij, is het leven een woestijn. Dat gouden haar is wat me gek maakt. Die glimlach op je lippen waar ik me helemaal aan overgeef. Ik weet niet hoe ik mijn leven moet zien zonder jou in de buurt. Liefde zonder jou met mij is het leven een woestijn.