Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: seven mary three Songtekst: blessing in disguise

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: seven mary three - blessing in disguise ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blessing in disguise? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van seven mary three! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van seven mary three en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blessing in disguise .

Origineel

Every thing's a blessing in disguise You wear yours I'll wear mine Every thing's a blessing in disguise Falling to rise The vanishing me Is aching to be Something you need Thin? Thin as a strand She stands at the edge And pulls me back in Thin as a strand She stands at the edge And does what she can To pull me back?in Everything's a blessing in disguise We've got time Everything's a blessing in disguise You're all I want And maybe you, You don't make me say it You don't make me say it Thin? Thin as a strand She stands at the edge And pulls me back in Thin as a strand She stands at the edge And does what she can To pull me back in

 

Vertaling

Alles is een zegen in vermomming Jij draagt de jouwe Ik zal de mijne dragen Alles is een vermomde zegen Vallen om op te staan De verdwijnende ik verlangt te zijn iets te zijn wat jij nodig hebt Dun? Dun als een draad Ze staat aan de rand En trekt me weer naar binnen Dun als een draad Ze staat aan de rand En doet wat ze kan To pull me back?in Everything's a blessing in disguise We've got time Everything's a blessing in disguise You're all I want En misschien jou, Je laat het me niet zeggen Je laat het me niet zeggen Dun? Dun als een draad Ze staat aan de rand En trekt me er weer in Dun als een draad Ze staat aan de rand En doet wat ze kan Om me er terug in te trekken