Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sevendust Songtekst: t.o.a.b.

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sevendust - t.o.a.b. ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van t.o.a.b.? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sevendust! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sevendust en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals t.o.a.b. .

Origineel

Tell me something cause I don't know If that look's for me Change your face and show me How is it that you can sleep? (SHOW ME THAT FACE) Bring it up to me (SHOW ME THAT FACE) Means nothing to me (WHY DON'T YOU TELL ME) What you see in me (A motherfucker without a life that's always gettin' somethin') What you see in me (I GOT A LIFE - YOU GET A LIFE AND SHOW ME SOMETHIN') Black and white I ask this question Twisted lies come clean Face it. I see it. Don't want to be it. I hate it. I feed it. Can't wait to see you. (SHOW ME THAT FACE) Bring it up to me (SHOW ME THAT FACE) Means nothing to me Tell me something cause I don't know If that look's for me (A motherfucker without a life that's always gettin' somethin') (WHY DON'T YOU TELL ME) What you see in me (A motherfucker without a life that's always gettin' somethin') What you see in me (I GOT A LIFE. YOU GET A LIFE AND SHOW ME)

 

Vertaling

Vertel me iets want ik weet het niet Of die blik voor mij is Verander je gezicht en laat me zien Hoe komt het dat je kunt slapen? Breng het naar me toe. Betekent niets voor mij (WHY DON'T YOU TELL ME) What you see in me (A motherfucker without a life that's always gettin' somethin') What you see in me (I GOT A LIFE - YOU GET A LIFE AND SHOW ME SOMETHING') Zwart en wit stel ik deze vraag Twisted lies come clean Face it. Ik zie het. Ik wil het niet zijn. Ik haat het. Ik voed het. Kan niet wachten om je te zien. Breng het naar me toe. Betekent niets voor mij Tell me something cause I don't know If that look's for me (A motherfucker without a life that's always gettin' somethin') (WHY DON'T YOU TELL ME) What you see in me (A motherfucker without a life that's always gettin' somethin') What you see in me (IK HEB EEN LEVEN. YOU GET A LIFE AND SHOW ME)